24.01.2016 11:49 příspěvků:2 | Dobrý deň, vlastním nb s chipsetom Intel GL40, procesor je tam momentálne Intel T3500 2,1GHz, socket PGA478 ... moja otázka spočíva, existuje nejaký lepší procesor od spomínanej T3500, určený pre túto dosku, aby fungoval ? rozmýšľam nad výberom T6600, ale nevyznám sa v rozdielnosti týchto procesorov. Za odpoveď vďaka. |
---|---|
24.01.2016 12:05 příspěvků:2 090 | Typ notebooku (prosím co nejpřesněji)?? Jinak s T6600 si moc nepomůžeš, spíš vůbec, neboť ty procesory jsou prakticky až na detaily rovnocenné. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
24.01.2016 15:38 příspěvků:2 | Mám Samsung RV510-A02 Procesorov som našiel dosť, od frekvencií 1,6 - 3,0 ... ja sa obávam, aká môže byť kompatibilita procesora. Lebo neviem, či keď kúpim nejaký lepší, na ten socket, či vlastne pôjde, nie som expert v tejto oblasti, tak sa radšej spýtam. Čo by ste mi odporúčili ako náhradu za pôvodný ? aby som nekúpil nejakú blbosť a tiež aby bol tam bol aj nejaký nárast výkonu |
---|---|
24.01.2016 20:19 příspěvků:2 090 | Obávám se, že Tě nepotěším. Samsung nevydává seznam podporovaných CPU pro notebooky a veškerá doporučení, která jsem na netu našel, jsou velmi opatrná a výměnu CPU v Tvém notebooku označují za riziko a loterii. Takže to zůstane na Tobě - buď nechat tak, jak je, nebo jít do rizika s tím, že Tě ten "lepší" CPU nepůjde. Jsou zmiňovány i potíže s BIOSem, který často "náhradu" nezkousne. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|