Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Instalátor

Instalátor

26.04.2015 12:53

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví jak udělat instalátor, který by neměl jako moje doposavadní instalátory soubory v .bin podsložkách, ale stáhly by se z internetu a nainstalovaly se. Nejsem programátor a tyto věci programovat neumím. Kdyby někdo znal nějaký program s grafickým rozhraním byl bych vděčný. Děkuji :-)

27.04.2015 07:23
ověřen

Můžeš popsat co např. bys chtěl instalovat? Nějak nerozumím tvé otázce.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
27.04.2015 14:26

stačilo by kdyby ten instalátor uměl instalovat data z internetu :-) chtěl jsem si stáhnout drivery pro svůj PC a dát si je do jednoho abych nemusel pokaždé je hledat :-) stačilo by kdyby to přesunulo soubory ze složky uložené na internetu :-) popřípadě i s nějakou kompresí :-)

27.04.2015 14:42
ověřen

Přece ti stačí obyčejný prográmek, který ti je najde sám, jím to nainstaluješ, stávající si třeba v něm zazálohuješ a v případě potřeby i reinstaluješ.

http://www.slunecnice.cz/sw/slimdrivers/

http://www.cnews.cz/slimdrivers-snadna-aktualizace-zaloha-ovladacu

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.04.2015 14:44

děkuji :-) ale každopádně by mě zajímalo jak to funguje a jak bych něco podobného mohl udělat i s jinými daty :-)

27.04.2015 14:46
ověřen

hodil jsem ti tam i odkaz - návod, je to jednoduché, i po reinstalaci systému se hodí, všechny ovladače jsou pokupě nemusíš nic hledat, některé jsou časem i nedohledatelné, instalace je tak za pár minut a se správnými ovladači, né se s tím jebat dva dny -:-)

--

(jen si je musíš na tohle uložit mimo pc, po formátu by to bylo na nic )

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.04.2015 14:54

dobře děkuji :-) ale spíš by mě zajímalo jak se dělá ten instalátor který stáhne ty data :-) jako to má třeba google chrome :-) když se pustí instalačka stáhnou se data chromu :-)

27.04.2015 14:55
ověřen

Nic takového není!

A nedoporučuju ani ty sranda programy co stahujou ovladače ap.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
27.04.2015 14:59

ale já bych si stejně chtěl udělat ten instalátor :-D do kterého bych si dal všechny data těch driverů a pak jen jednou instalací je všechny vyvolal :-D třeba jak má ten google chrome kterému se stáhne ten exe launcher a po spuštění se všechny data stáhnout

27.04.2015 14:59
ověřen
nex | 27.04.2015 14:54

dobře děkuji :-) ale spíš by mě zajímalo jak se dělá ten instalátor který stáhne ty data :-) jako to má třeba google chrome :-) když se pustí instalačka stáhnou se data chromu :-)

Tak to nevím, jelikož chromajzla nepoužívám...

Na to je právě ten SlimDrivers, tak nevím co chceš víc ?

Mám to xkrát odzkoušený a funguje to.

27.04.2015 15:05

ty drivery byl pouze jeden problém :-) chtěl jsem udělat spolužákovi k programu instalátor jelikož mám menší zkušenosti protože jsem je už dělal, ale ty soubory se uloží do toho exe souboru a nebo do podsložek které si ten zástupce potom vyvolá ale to já nechci chtěl bych aby si ten zástupce vyvolal ty podsložky ale z internetu třeba z nějakého přímého downloadu jelikož mi dělá problém přijít jak změnit úložiště místo přímo v tom instalátoru do online úložiště třeba cloud. Většinou se to dá vidět u launcherů na hry nebo u instalování větších programů.

28.04.2015 08:08
ověřen

Jestli to správně chápu, pak takový program nejspíš neexxistuje a musel by se pro každou instalaci vytvořit jedinečný program.

V tom programu misí mít napsáno co má stahovat, kde to má hledat, kam to má uložit a také kam to nainstalovat.

28.04.2015 13:40

advanced installer to umí, ale nemohu přijít na to jak :/ youtube mi nepomohlo a anglicky moc dobře neumím :/ ale návod jsem nenašel :/

28.04.2015 13:55
ověřen

Nevíš jak to udělat, návod nemáš a předs to tvrdíš, že to umí.

To napiš až to vyzkoušíš a tvrzení budeš mít podložené!

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace