Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > instalace windows XP

instalace windows XP

23.11.2012 23:48

Potřebovala bych poradit, dělám reinstal windows xp profesional. Při instalaci si smažu všechny disky, a chci je zformátovat. Ale při kopírování do instalační složky systému windows se mi nechtějí zkopírovat některé složky(skoro každá druhá). CD je dobře vypálený (už jsem z něj instalovala a bez problémů). Když budu dávat opakovat, zachvíli mi padne do modré smrti a když přeskočit, taky mi spadne do modré smrti. Děkuji za každou radu

24.11.2012 07:56

zkusit jine instalacni medium, nebo mas uz spatnou mechaniku.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
24.11.2012 11:21

Zkouším tam teďka nainstalovat Windows 7, a zatím to vypadá dobře...

24.11.2012 14:44

tak teď mám problém jinde, nainstalovala jsem windows 7 a dala jsem aktualizace, našlo mi to 103 aktualizací, tak jsem je dala instalovat a zastavilo se to na 98 a nechce to dál pokračovat. Tak jsem dala zastavit, ale pořád se to instaluje, tak jsem dala restart počítače a píše mi to nevypínejte ani neodpojujte počítač. Probíhá instalace aktualizace 98 z 103. Mám ho vypnout? Nebo co mám dělat. Prosím poraďte

24.11.2012 15:01

obcas to chvili trva. Kdyz se restartuje PC, tak to obvykle nevadi, v nouzovym rezimu se to opravi (automaticky).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace