Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Instalace windows 7 ultimate

Instalace windows 7 ultimate

02.08.2015 17:10

Dobrý den, mám notebook Dell Inspiron 17 (5000) (https://www.alza.cz/dell-inspiron-5748-stribrny-d2123271.htm).

A rozhodl jsem se že už nechci používat předinstalovaný windows 8.1.

Takže jsem si zakoupil windows 7 Ultimate 64x a snažil se ho nainstalovat, v BIOSu jsem nastavil vše co jsem měl a začal bootovat z cd-disku. V instalátoru jsem smazal staré disky a vytvořil nový, vše šlo bez problémů, pak se systém naninstaloval a spustil se průvodce prvního spuštění, který jsem vyplnil, ale na jeho konci mě čekalo nemilé překvapení. Systém napsal " Chybná inicializace". Proces jsem opakoval ještě dvakrát, ale už mi to ani nepsalo chybu a hned se vypnulo, pak se spustil bios a nic víc. Prosím o brzké reakce notebook potřebuji k práci. Předem díky.

02.08.2015 18:35
ověřen

"Takže jsem si zakoupil windows 7 Ultimate 64x"

Ten už se pár let neprodává, tedy legálně, takže kdoví, co máš za pirátskou verzi a pak není divu, že s instalací, navíc na nové zařízení, máš problémy!

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
02.08.2015 19:41

Koupil jsem legální nepoužitou verzi i s klíčem. Majitel si ji koupil a nepoužil ji.

03.08.2015 08:52
ověřen

A to tvrdí kdo? Ten majitel??

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
03.08.2015 09:01
ověřen
Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace