Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Instalace Windows 7

Instalace Windows 7

25.12.2012 08:58

Zdravím chtěl bych poprosit o radu už si nevím rady vyzkoušel jsem všechno možné. Mám Windows XP a chci si nainstalovat novější OS.Zkoušel jsem jak Vistu tak W7. Ani jedno nejde zkoušel jsem to jak přes origo, tak přes vypálený a i přes ext. HDD. Pak jsem zkoušel i instalaci z boot i s win. Ale teď už k problému.Dám instalovat windows,vše v pohodě až k závěru,kdy už se má objevit obrazovka s nastavením jako je datum,účet atd... po instalaci se objeví černá obrazovka po chvíli se objeví myš a nakonec modrá obrazovka a PC se restartuje po restartu se zapne instalace a ukáže se:

"The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows intallation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation."
Díky za rady

25.12.2012 18:24

zkus prepnout ahci mod do ide rezimu (nebo naopak do sata).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace