25.12.2012 08:58 příspěvků:2 | Zdravím chtěl bych poprosit o radu už si nevím rady vyzkoušel jsem všechno možné. Mám Windows XP a chci si nainstalovat novější OS.Zkoušel jsem jak Vistu tak W7. Ani jedno nejde zkoušel jsem to jak přes origo, tak přes vypálený a i přes ext. HDD. Pak jsem zkoušel i instalaci z boot i s win. Ale teď už k problému.Dám instalovat windows,vše v pohodě až k závěru,kdy už se má objevit obrazovka s nastavením jako je datum,účet atd... po instalaci se objeví černá obrazovka po chvíli se objeví myš a nakonec modrá obrazovka a PC se restartuje po restartu se zapne instalace a ukáže se: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows intallation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation." Díky za rady |
---|---|
25.12.2012 18:24 příspěvků:5 728 | zkus prepnout ahci mod do ide rezimu (nebo naopak do sata). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|