26.12.2013 23:16 příspěvků:13 | Zdravím všechny a prosím o radu mám starší noťas Acer(ASPIRE 5738G)a potřeboval bych poradit, protože potřebuji jej používat, jak na klasické akce internet atd. tj mraky bordelu, tak čistě na hudební produkci přes Virtual Dj. A tu nastává problém, který řeší rozdělení HDD na dva samostatné oddíly. To se mi také podařilo, jenže nevím jak přinutit Win 7, aby se nainstaloval na oba samostatně, jak na C, tak na E. Žádnou instalačku nemám vše je v NTB a opravdu jsem jen velice nezkušený uživatel. Prosím pomůže mi někdo a podrobně vysvětlí. Děkuji a přeji krásný nový rok. |
---|---|
27.12.2013 00:13 příspěvků:5 728 | Musis ho nainstalovat nadvakrat, nejdriv na c a pak ne e. Doporucuji pak vzajemne skryti oddilu (win7 na oddilu c neuvidi oddil e,...). Zaroven se ti pri spusteni pc bude objevovat menu, z ktrreho chces bootovat. Ale osobne spis doporucuji si davat pozor, mit aktualni system a nechodit na pochybne stranky. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|