17.05.2013 22:12 příspěvků:12 | zdravín! potřebuju na kamaradův notebook Acer aspire 5750zg nainstalovat win 7. dříve jsem mu instaloval win xp a vše bez problému. při instalaci win 7 vše běží také bez problému, ovšem při posledním restartu se pc "kousne" a pořád dodkola se střídá vypnutí / obrazovka s logem acer / vypnutí / obrazovka s logem acer.... ví někdo jak dotáhnout instalaci v pohodě do konce? už jsem win 7 xkrát instalovala pokaždý bez problému, tohle vidím prvně.... za rady moc díky |
---|---|
18.05.2013 06:53 příspěvků:84 | S ničím takovým jsem se ještě nesetkal, spíš si myslím, že bude potřeba zkusit novou instalaci popř. zkusit nainstalovat tuto instalaci na jiný PC. Popř. zkusit pomocí tohoto programu http://www.slunecnice.cz/sw/wintoflash/ zkusit nahrát tuto instalaci na USB disk (flashku - stačí 4GB) a zkusit nainstalovat z ní. GIGABYTE X79-UD3,
Intel Core i7-3820,
Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost,
8GB RAM,
1TB WD Blue,
Arctic - Cooling i30 Pro,
BenQ XL2411T, EPSON EB-X6,
Cooler Master K350,
Enermax NAXN 82+ 650W,
LiteOn iHAS 120,
Windows 7 Professional 64-bit |
---|---|
18.05.2013 10:16 příspěvků:12 | právě že už jsem to zkusil dvakrát - pokaždý instalace doběhne do konce a pak, když se pc restartuje před prvním spuštěním windows tak se restarrtuje pořád dokola... instaluju to pomocí daemon tools (mam iso soubor nakopírovaný na D disku, istalovat chci na C). timhle způsobem už jsem x-krát sedmičky instaloval a pokaždý bez problému... |
---|---|