Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > instalace win 7

instalace win 7

17.05.2013 22:12

zdravín! potřebuju na kamaradův notebook Acer aspire 5750zg nainstalovat win 7. dříve jsem mu instaloval win xp a vše bez problému. při instalaci win 7 vše běží také bez problému, ovšem při posledním restartu se pc "kousne" a pořád dodkola se střídá vypnutí / obrazovka s logem acer / vypnutí / obrazovka s logem acer....

ví někdo jak dotáhnout instalaci v pohodě do konce? už jsem win 7 xkrát instalovala pokaždý bez problému, tohle vidím prvně....

za rady moc díky

18.05.2013 06:53
ověřen

S ničím takovým jsem se ještě nesetkal, spíš si myslím, že bude potřeba zkusit novou instalaci popř. zkusit nainstalovat tuto instalaci na jiný PC.

Popř. zkusit pomocí tohoto programu http://www.slunecnice.cz/sw/wintoflash/ zkusit nahrát tuto instalaci na USB disk (flashku - stačí 4GB) a zkusit nainstalovat z ní.

GIGABYTE X79-UD3, Intel Core i7-3820, Nvidia GeForce GTX 650 Ti Boost, 8GB RAM, 1TB WD Blue, Arctic - Cooling i30 Pro, BenQ XL2411T, EPSON EB-X6, Cooler Master K350, Enermax NAXN 82+ 650W, LiteOn iHAS 120, Windows 7 Professional 64-bit
18.05.2013 10:16

právě že už jsem to zkusil dvakrát - pokaždý instalace doběhne do konce a pak, když se pc restartuje před prvním spuštěním windows tak se restarrtuje pořád dokola... instaluju to pomocí daemon tools (mam iso soubor nakopírovaný na D disku, istalovat chci na C). timhle způsobem už jsem x-krát sedmičky instaloval a pokaždý bez problému...

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace