08.08.2015 10:56 příspěvků:4 | Dobrý den, Mám takový problém po instalaci Windowsu 10 z Windowsu 8.1 jsem si chtěl obnovit na mém notebooku (Asus X555L) tovární data, abych měl počítač bez souboru, vše proběhlo v pořádku ale po 99% obnovování se počítač vyrestartoval a teđ jakmile ho zapnu tak mi normálně načítá a vyhodí se mi tahle chyba (viz. Obrázek) nevíte někdo jak to opravit? Předem díky |
---|---|
08.08.2015 11:00 příspěvků:4 972 | Pro jistotu se zeptám co si opravdu vybral. Pokud na W8 , W8.1 upgraduješ W10, pak máš možnost do jednoho měsíce se vrátit k W8 /8.1/. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
08.08.2015 11:03 příspěvků:4 | Vybral jsem obnovení dat, to základní, ne vrácení na win 8.1 |
---|---|
08.08.2015 11:05 příspěvků:4 972 | Podle hlášky se nemá z čeho zavést systém, asi poškozený boot sektor. Pokud nepomůže několik restartů, pak asi budeš potřebovat instalační médium se systémem. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.08.2015 11:17 příspěvků:4 | A instalační médium si mám vytvořit na 8.1 nebo na 10? |
---|---|
08.08.2015 11:24 příspěvků:4 972 | Záleží co tam chceš přece mít. Také je možná ke koupi u Asusu Recovery DVD se systémem a s ovladači. Nejspíš nebude potřeba instalace, ale bude stačit jenom nabootovat DVD /USB/ a systém opravit. Dá se legálně vytvořit jak W8, tak 8.1 a 10. http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/create-reset-refresh-media Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
08.08.2015 11:31 příspěvků:4 | Ano, už dělám na usb, díky |
---|---|
08.08.2015 11:35 příspěvků:4 972 | Pokud bys to znovu neinstaloval, ale jen opravoval zavaděč, pak by mělo stačit nabootovat, vybrat příkazový řádek a tam postupně zadat bootrec.exe /fixmbr Mělo by to pomoci, ale jisté to není. Nikdo ještě neví co tam ty W10 "překopou". Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|