Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Hry pre PS1, ano správne vidíte !PS1!

Hry pre PS1, ano správne vidíte !PS1!

03.11.2013 23:35

Zdravim nedavno som objavil Emulator playstation 1 na PC ktory funguje naozaj perfektne akoby to bol na 100% PS jasne ze po HW stranke PSone je oproti dnesnym aj najlacnejsim kompom sunka ale som aj tak velmi rad ze to niekto vymyslel a ze vsetky mozne hry sveta sa daju lahko stiahnut a uzivat si ich Gamepadom na PC, no ale k veci preco teda pisem. Poradte mi prosim podla vas ak ste zazili eru PSone (rocniky 90+ (+-)) ake boli podla vas vase oblubene hry na PS1 napiste mi zopar tipov na stiahnutie niecoho :-) skuste aj nejake multiplayerove nech si mozem zahrat s niekym.

Dakujem, cim viac tipov tym lepsie tak kludne piste aj desiatky hier co stoja za to ak vas napadnu

(PS: hladam jednu hru ktoru si velmi malo matne pametam nepametam si jej presny nazov a neviem ju ani za toho boha najst nikde pametam si to ako nieco pod nazvom popoyto alebo popojto alebo nejak tak sa to vyslovovalo ja uz neviem ani, bolo to aj pre dvoch a bolo to nieco na sposob tetrisu ale nie klasickeho padali tam take vseliake farebne hlavicky a vydavali take stupidne japonske zvuky a cim viac sa ich naraz rozbilo tym bolo vetcsie kombo a druhemu hracovi to sposobilo skody a padali mu dalsie a dalsie hlavy alebo ine prekazky, samozrejme prehral ten kto sa dostal po strop joj keby niekto vedel o co ide dajte vediet, bola to fakt taka detska hra na styl tetrisu ale skor zabavne ako logicke)

04.11.2013 14:51

Ahoj zkus legendární hru na ps1 Crash Bandicot (nevim jestli to píšu správně :-D)

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace