Úvod > Fórum > Software > Hromadný převod z DOC do PDF - moc děkuji!

Hromadný převod z DOC do PDF - moc děkuji!

04.11.2015 13:07

Dobrý den,

Prosím Vás nemá nikdo tip na nějaký prográmek, či nějakou ulitu jak hromadně převést dokumenty (.docx) do formátu PDF? (Včetně obrázků). Pročetl jsem X diskusí přes google a všechno je buď 5 a více let staré a nebo se tam tento problém prostě nevyřešil.. Zatím to řeším tak, že daný dokument otevřu ve wordu a přes "Uložit jako" uložím soubor ve formátu .pdf což je ok, ale mě jde o to, že potřebuji do PDF převést desítky až stovky dokumentů a dělat to po jednom, tak sem tu ještě za týden..

Nemáte někdo nějaké funkční řešení?

Moc Vám děkuji za rady, jsem již zoufalý..

04.11.2015 13:36
ověřen

A to 5 let staré nejde? Hledej něco jako dávkový převod, je toho dost, ale zkušenost s tím nemám.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
04.11.2015 18:44

Nene tam byly jen nějaké typy na programy co už ani nefungují.. Samé nesmysli, vážně sem hledal snad všude :-(

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace