05.05.2013 08:52 příspěvků:2 | Ahoj, mám v notebooku Nvidia GeForce 325m. Půl roku mi šlapala parádně. Pak ale jeden den byl u nás problém s elektrikou. Vše mělo jakoby poloviční výkon (žárovky i nabíjení notebooku), pak to teda opravili. Od té doby mi blbne grafika. Hra, kterou jsem rozjel na 50fps na střední detaily mi teď běž na stejné detaily s 25fps. Po reinstalaci ovladače mi to zase běží normálně, ale po několika dnech se stane to samé. Mám v PC i integrovanou grafiku, ale při hraní mám zaplou Nvidii. I přes Dxdiag mi to hlásí, že je Nvidie přítomná. Nevíte někdo prosím, čím by to mohlo být? Díky moc |
---|---|
05.05.2013 09:44 příspěvků:430 | Nemůže být poškozený nějaký čip ve zdroji, kterej se stará o správné napájení desky, popř. podobná vada na desce/grafické kartě? Pokud ty ovladače reinstaluješ znovu, co se stane? little_wolf |
---|---|
05.05.2013 10:07 příspěvků:2 | Pokud je reinstaluju tak to zase jede jako dřív. Tak, jak má. Tam by asi chyba být mohla...ale nemám doma měřák. |
---|---|
06.05.2013 14:31 příspěvků:272 | Taky může být výkyvem elektřiny poškozena, hřeje třeba o něco víc ta grafika? Samozřejmě ji uvidíš tu nvidii, protože kdyby ji dxdiag neviděl, tak ani neuvidíš ty a nemůžeš přepínat. |
---|---|
06.05.2013 21:20 příspěvků:430 | Já bych zkusil někoho poprosit, aby ti tu kartu vyzkoušel u sebe v PC. Tak zjistíš, jestli je problém tady, nebo někde jinde little_wolf |
---|---|
07.05.2013 06:07 příspěvků:5 728 | Nechcu se milit, ale 325m je mobilni grafika, jestli se vyrabela i desktopova verze hodne pochybuji. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|