Dotaz vyřešen reakcí: 13.04.2015 13:45
13.04.2015 13:00 příspěvků:15 | Zdravím všechny, můj starý notebook už dožívá a já se rozhodl koupit si stolní PC. Chtěl bych na něm hlavně pracovat, ale také pouštět filmy, občas zahrát i nějakou hru. Jde mi o to, aby plynule pracoval a já nemusel při každém prokliku čekat. Byl mi doporučen tento: HP Pavilion 500-410nc je dobrý? Popř. budu rád za doporučení vhodného stroje. Jsem opravdu laik a pouze uživatel počítače a každá rada se mi hodí. Díky moc za Vaše tipy DDalibor |
---|---|
13.04.2015 13:38 příspěvků:1 873 | Tak to není žádná hitparáda Otázka je kolik chceš do pc vrazit, pak by sis mohl nechat zde udělat návrh sestavy v dané ceně v maxu výkonu ... Tedy optimální sestavu k ceně. Případně uveď i zda chceš komplet od myši přez OS až po monitor tedy celý komplet... Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
13.04.2015 13:45 příspěvků:15 | Uvažoval jsem do ceny kolem 15 tis. včetně monitoru. Ostatní příslušenství jako myš, klávesnice atp. nepotřebuji - dělám u českého distributora a umím si za dobré ceny sehnat pěkné věcičky (nevím jestli zde mohu dávat značku, abych nedělal reklamu). Jak jsem psal, nejsem žádný pařan, počítač mám spíše k práci (excel, mail atd) a potřebuji aby šlapal a občas si na něm přehrál nějaký film. Na hry mám xbox360 DDalibor |
---|---|