21.12.2014 22:06 příspěvků:1 | Zdravim, bratr me pritelkyne me pozadal abych mu z formatoval pc kde mel Win8 a naistaloval mu tam Win7. Za boha jsem neprisel na to jak se dostat do biosu, porad me to hazelo do nejake HP utilites programu, Kde fakt nechapu jak mam nastavit bootovani z CD i kdyz je to tam nastaveno. To je to nejmensi, I kdyz jsem uz instalaci rozjel tak cely disk byl nesmyslen rozlozen asi na 7 oddilu ktere byly formatovany v GPT takze na ne uz neslo nic naistalovat. V Program Killdisk jsem HDD cele vymazal a rozdelil na dva oddily. Naformatoval na ntfs a rozdelil na dva dily. Kdyz nefunguje bootovani z mechaniky tak jsem zacal instalaci na jinem PC a pri restartu jsem disk pripojil zpet do HP PC ale tak uz instalace neprobihala ale psalo to pouze ze boot disk failed, jako by to nevidelo ani disk nebo ja nevim. V HP utilites coz nabehne po startu a stisku ESC je disk videt. Ale boot jde nastavit pouze na ipv4 a ipv6. vubec to nechapu. Mate prosim nekdo zkusenost s timto PC? Dekuji moc za jakoukoliv radu. Nebo aspon jak se dostat do Biosu a nastavit bootovani na mechaniku? dekuji |
---|---|
22.12.2014 13:59 příspěvků:1 873 | To najdeš v manuálu může to být F2 , F8, F10, F12 ... Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|