14.07.2012 09:31 příspěvků:3 | Zdravím, mám problém s nově zakoupeným notebookem HP Pavilion dv6 . Mám problém s obrazem. Vidím pixely a vůbec mi celý obraz příjde dosti nevyhlazený a kostičkovaný jako ve Win95 Zkoušel jsem na něm rozjet první hru co jsem našel (Gothic 3) a stejně ty textury jsou kostičkovaný. Nevím co s tím. chyba výrobce či u mě? |
---|---|
14.07.2012 09:52 příspěvků:5 728 | kliknout pravym tlacitkem na plose, dat rozliseni, a tam si ho zmen. pak ve hre si taky musis prenastavit rozlisnei. mas nainstalovany drivery na grafiku? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
14.07.2012 10:05 příspěvků:3 | No mám nastavený doporučený rozlišení 1360x768 stejně tak i ve hře. Nic sem neinstaloval, předpokládal sme že si to PC nainstaluje sám hned po prvním zapnutí z aktualizací? |
---|---|
14.07.2012 10:27 příspěvků:5 728 | jestli tam byli predinstalovany windows, tak se nic resit nemusi. jestli jste je tam instalovali, tak ovladace jsou nutnost. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
14.07.2012 10:33 příspěvků:3 | právě že to má 7ky no, tak nevim v čem je chyba. V ovládání grafiky nastavim na hru maximální výkon, hra de plynule, ale stejně vidim takový divný vlny pixelů po texturách a grafika všeobecně není nic moc. |
---|---|
15.07.2012 10:19 příspěvků:1 279 | Stáhněte si beta verzi ovladačů od AMD z jejich webu a mělo by to být OK. http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|