Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > HDD problém

HDD problém

09.04.2010 17:27

Zdravím, potřeboval bych poradit, po třech měsících mě včera přestal jít disk, tak sem ho zkusil na jiným počítači a taky nešel. Šel sem ho reklamovat a tam to zkoušeli a disk šel, zkusil sem ještě jiný comp tam taky šel, ale mě stále nejde, nevíte čím to může být?? Toshiba StorE Art, 3,5.

09.04.2010 17:53

Príčin može byt viacero a to:

Pohukaný windows, ovladače a menej pravdepodobne že odišly porty USB, nainštaluj odznova windows, možeš ešte skusit prečistit registre

09.04.2010 18:07

USB porty jdou to je odkoušený, ale ja zajímavý že na dvouch počítačích jde a dvouch ne, to si myslím, že to windows nebude, né?? Já mám win 7 a na jedněch Xp nešel a dvouch šel, tak nevím....

09.04.2010 18:42

pripoj zariadenie a chod do spravca pc a tam uvidíš či je to zariadenie pripojene, pozri sa aj do vlastnosti či nie je zakazané, keby nebolo to zariadenie zakazane tak ho odinštaluj a reštartuj, keby nefungovalo ani potom tak už len nainštaluj noví windows bud z recovery alebo DVD čo maš k počitaču, XP na ktorom to nešlo bud nemalo NET Framework, alebo SP3, alebo aktualizacie, alebo je pohukane, inak sa mohlo aj to stat že niektora aktualizacia ti to mohla sposobit, inak nam sa stalo na firme to že sa aktualizovalo XP a prestali fungovat sietove karti a pritom XP čka boly orginal legalne kupene

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace