Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > Grafika Lenovo ideapad z570

Grafika Lenovo ideapad z570

29.11.2012 19:31

Zdravim...potřeboval bych radu mám NB Lenovo ideapad z570...zatím byl bez problému grafika byla super a hry šli taky super...ale když jsem pak spustil jednu hru začala se sekat i když předtim šla hladce...a takhle je to teď u většiny her chvíli jdou dobře ale jsou tam místa kdy se to nedá hrát...v NB jsou 2 grafiky Intell HD 3000 a GeForce GT 540M a já teď nevim jestli je chyba třeba v ovladačích jedné z grafik nebo úplně jiná vada a vůbec nevím jak zjistit ktera z grafik to dělá...budu vděčný za každou radu děkuju moc všem předem

29.11.2012 19:57

ve hrach ti jede jen ta dedikovana grafika. muzes v biosu vypnout optimus a uvidis.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
29.11.2012 20:08

<fieldset><legend>radeksima</legend>ve hrach ti jede jen ta dedikovana grafika. muzes v biosu vypnout optimus a uvidis.

a když to vypnu tak mi pojede jen ta interná???

29.11.2012 20:16

pojede ti naopak ta dedikovana (nvidia). s tou predchozi odpovedi bych se opravil, ve hrach by mela jet jen ta dedikovana

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
29.11.2012 20:20

<fieldset><legend>radeksima</legend>pojede ti naopak ta dedikovana (nvidia). s tou predchozi odpovedi bych se opravil, ve hrach by mela jet jen ta dedikovana

jo takhle...já jen že když sem zkoušel ten optimus tak tam je na výběr jen jedna druhá možnost a u ní je napsáno že to právě bude makat stou interní tak nwvím no

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace