30.12.2017 18:52 příspěvků:10 | Zdravím, može mi prosím niekto povedať akú tam mám vlastne grafiku? - prikladám obrázky. Ak to správne chápem tá Intel grafika by mala byť "na základnej doske" alebo ako sa to povie proste nejaká vstavaná základná a tá AMD by mala byť lepšia. Lenže pc sa nechová ako keby tam bola len tá slabá intel grafika, je to stará mašina HP probook 4730s, 8giga ram, procesor i5-2430m a skúšal som na tom len tak rozbehať WoW a Teru a lagovalo to ale fungovalo, hrám na tom ešte Hearthstone a to šlape, iné hry som ani neskúšal, ale čo ma zaráža, že som naištaloval BlueStack alebo MEmu, lebo som chcel hrať MobileLegends a to mi tiež laguje, a hlavne padá, normálne sa vypne celý emulátor ako keby bolo málo ramky alebo čo no proste som z toho noťasu magor. Viem, že je starý a určite mi na tom nepojdu nové hry, ale myslel som, že aspoň ten emulator nejaký by mal šlapať. Za akékoľvek vyjadrnie, názor radu, ďakujem. |
---|---|
30.12.2017 18:54 příspěvků:10 | 2 |
---|---|
31.12.2017 09:40 příspěvků:4 972 | Máš 2, jednu v CPU a druhou ve slotu. Máš to tam napsaný. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|