Dotaz vyřešen reakcí: 29.07.2015 11:48
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
29.07.2015 10:46 příspěvků:37 | Samozřejmě znám stlačený čistící plyn ve spreji, kompresory všech možných výkonů a tlaků (a vysokých cen), jde mi o to, že národ počítačový už možná přišel na levnější, reciproké a přesto účinné prostředky na zbavování se prachu ve skříni a na komponentách PC... Zkoušel jsem naposled celkem výkonný fén, ale ten dává malý tlak... Napadá vás něco? |
---|---|
29.07.2015 11:01 příspěvků:4 972 | Já používám 2 druhy štětečků - tvrdší a jemný a kupovaný stlačený plyn. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
29.07.2015 11:06 příspěvků:1 873 | Pokud máš starší vysavač kde jde hadice nasadit z druhé strany, na foukání, tak můžeš použít jak to dělám já. Pro zvýšení tlaku jsem udělal kornout z papíru (omotal páskou) s koncovým malým průměrem cca do 1cm, mám ho tak připojen na hadici, jelikož tento už na vysávání nepoužíváme. A tak to s ním foukám jako kompresorem Samozřejmě i tak si dávám bacha na statickou elektřinu. ---- ( Ledaže by šel ten fén upravit, nějak podobně jako ta hadice na vysavači. Svého času jsem taky uvažoval o fénu, s nějakou úpravou, a hlavně dobrým výkonem. Ony se sem kdysi vozily fény mám dojem z Polska a ty měly lepší výkon, ale jsem ho nesehnal, tak proto ten vysavač. ) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
29.07.2015 11:48 příspěvků:37 | Jo, to vypadá schůdné... zkusím, dokonce mám i starý vysavač, který se dá použít. Napadlo mne to, ale nevěřil jsem myšlence (a taky, co jsem starý ořech, tak jsem drobet zlenivěl) Jarda |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.