Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > Foukání PC

[VYŘEŠENO] Foukání PC

Dotaz vyřešen reakcí: 29.07.2015 11:48

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.

Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.

29.07.2015 10:46

Samozřejmě znám stlačený čistící plyn ve spreji, kompresory všech možných výkonů a tlaků (a vysokých cen), jde mi o to, že národ počítačový už možná přišel na levnější, reciproké a přesto účinné prostředky na zbavování se prachu ve skříni a na komponentách PC... Zkoušel jsem naposled celkem výkonný fén, ale ten dává malý tlak...

Napadá vás něco?

29.07.2015 11:01
ověřen

Já používám 2 druhy štětečků - tvrdší a jemný a kupovaný stlačený plyn.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
29.07.2015 11:06
ověřen

Pokud máš starší vysavač kde jde hadice nasadit z druhé strany, na foukání, tak můžeš použít jak to dělám já.

Pro zvýšení tlaku jsem udělal kornout z papíru (omotal páskou) s koncovým malým průměrem cca do 1cm, mám ho tak připojen na hadici, jelikož tento už na vysávání nepoužíváme.

A tak to s ním foukám jako kompresorem :-)

Samozřejmě i tak si dávám bacha na statickou elektřinu.

----

( Ledaže by šel ten fén upravit, nějak podobně jako ta hadice na vysavači. Svého času jsem taky uvažoval o fénu, s nějakou úpravou, a hlavně dobrým výkonem. Ony se sem kdysi vozily fény mám dojem z Polska a ty měly lepší výkon, ale jsem ho nesehnal, tak proto ten vysavač. )

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
29.07.2015 11:48

Jo, to vypadá schůdné... zkusím, dokonce mám i starý vysavač, který se dá použít. Napadlo mne to, ale nevěřil jsem myšlence (a taky, co jsem starý ořech, tak jsem drobet zlenivěl)

Jarda
Už to zamkni, děkuji.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.

Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace