14.01.2017 12:07 příspěvků:3 | Dobrý den, měl jsem ve své LG televizi HDD pro nahrávání pořadů. HDD byl naformátován přímo v TV. HDD už tímto způsobem ale nepoužívám a chtěl bych ho využívat opět v PC. Když ho ale připojím, tak ho v Tento počítač nevidím a nemůžu ho tak naformátovat. Koukal jsem na podobné téma zde: http://www.pcforum.cz/forum/tema/externi-hdd-pouzivan-8757/ Píše, že musel vytvořit oddíl. Moc se v tom neorientuji, ale dle screenshotu tam oddíl vytvořený je (DISK1), nebo ne? Nevím, jaký je rozdíl mezi těmi 3 oddíly, co tam jsou vytvořené, proto se raději ptám. Ten oddíl naformátovat nejde, jde kliknout pouze na "Odstranit svazek" a "Vlastnosti". Předem díky za pomoc, |
---|---|
14.01.2017 12:35 příspěvků:4 972 | Všechno na Disk1 odstraň a vytvoř nový oddíl. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
14.01.2017 12:51 příspěvků:3 | Paráda, funguje, děkuji. Ještě se zeptám, je lepší mít naformátováno na NTFS nebo exFAT? FAT32 mi to nenabízí... Ještě jednou díky! |
---|---|
14.01.2017 12:52 příspěvků:4 972 | NTFS Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.01.2017 13:21 příspěvků:3 | Díky |
---|---|
14.01.2017 13:21 příspěvků:4 972 | Za málo Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|