19.11.2017 15:46 příspěvků:7 | Dobrý deň chcem sa spytať ked stiahnem film z cz torentu vo formate avi s velkosťou 1.46GB a napalim ho na blu ray disc 25GB bude kvalita lepšia ako ten format avi? alebo to avi bude rovnake? Alebo ešte že ten film budem musieť stiahnuť v blu ray kvalite? Čo by bolo najlepšie urobyť aby ten avi format bol v Blue ray kvalite treba niako ten format konvertovať? Dakujme za rychlu odpoveď |
---|---|
19.11.2017 17:49 příspěvků:2 090 | Kvalitu filmu staženého v .avi už nevylepšíš žádnou konverzí. Film bude maximálně v takové kvalitě, ve které jsi ho stáhnul, nebo v horší. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
19.11.2017 17:56 příspěvků:7 | Dobre tak mi prosim vas poradte aky format filmu stahovať aby ked to napalim na blu ray tak to bude kvalitny obraz...v akom formate by to bol kvalitny obraz kedže avi už nevilepšim?...čo sa vlastne oplati napaliť na blu ray aky format? dakujem za odpoved |
---|---|
19.11.2017 18:18 příspěvků:2 090 | Já osobně takový formát neznám. Ten film by musel mít nejméně kolem 5GB a to jsem na netu ještě neviděl. Běžně stahované filmy mají do 2GB. Ale možná je to jen o mé malé informovanosti. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
19.11.2017 18:23 příspěvků:7 | A ked stiahnem film v HD kvalite je tam rozdiel medzi tým a avi? Chcel som si kupiť Blue ray napalovačku ale zistujem že by mi bola asi na dve veci Ja sem si myslel že ked stiahnem film v avi formate a napalim ho na bluray disc že tam bude lepšia kvalita ale to je som arina čo už... |
---|---|
19.11.2017 19:52 příspěvků:2 090 | A kde stáhneš filmy v HD kvalitě kromě několika málo výjimek na uložto? A dále, jak už jsem jednou řekl, kvalitu staženého filmu nelze vylepšit vypálením na Blue-Ray. HD filmy jsou ke shlédnutí online na netu, ale stažení v HD je trochu problém Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.11.2017 17:20 příspěvků:4 972 | Žádný film AVI neexistuje, AVI je jen kontejner ve kterém mohou být uloženy soubory různých formátů - více poradí Wiky. Pokud stáhneš film, pak bez ohledu jakou metodou ho upravuješ, pak vždy bude výsledek horší než zdrojový soubor. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
20.11.2017 20:02 příspěvků:35 | Zdravím Pokud chceš Blu-ray kvalitu filmu a stahuješ z CZT tak tam je přímo vyhledávač na Blu-ray. Ve vyhledávání odškrtneš Filmy-Blu-ray a hledáš jaký film chceš, Jinak já když chci film v lepší kvalitě třeba ve Full HD tak stahuju ve formát .MKV, ale je plno různých formátu, který mají dobrou kvalitu,ale pokud budeš stahovat film na ulož.to který ma 700 MB tak to není ono a podle mě je to o ničem. Nedávno jsem třeba tahal Annabelle 2 na CZT v Blu-ray kvalita je následující: Codec Bitrate Description ----- ------- ------ MPEG-4 AVC Video 27945 kbps 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1 / |
---|---|
20.11.2017 20:13 příspěvků:4 972 | Já si jen dovolím připomenout, že žádný BR formát neexistuje, dokonce ano BR kvalita. Je to jen kvalitnější nosič informace. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|