15.10.2012 16:10 příspěvků:2 | Zdravím všechny na tomto foru.Před popisem problému upozornuju že do PC nedělám a jsem jen klasickej uživatel tak prosím kdyžtak pomalu a srozumitelně.. Oč jde...Před pár roky jsem si koupil orig. balení hry F.E.A.R. v gold edici a hra se mě moc líbila a dohrál jí několikrát do konce.DVD sem ovšem někde zašantročil nebo někomu pujčil..prostě sem ho doma po pár letech nenašel.Hru z druhé ruky jsem ted sehnal a koupil znovu(stejná edice) DVD bez škrábancu, instalace proběhla bez problému a dával jsem instalovat i direct x 9.0 Po kliknutí na ikonu se ovšem nespustí-monitor zčerná a tot vše.Když akci ukončím pomocí správce uloh systému windovs tak na mě pak kouká jen okénko s hláškou aplikace F.E.A.R. neodpovídá.Dřív sem neměl problém se spuštěním.Stále stejná sestava PC a windovs xp profesional.Něco k PC zákl. deska microstar K8N NEO4-FI-nForce4 AMD Opteron 144 1800Mhzm grafika ATI radeon x600xt Vím že je to už veterán a leckterej dnešní tel je nadupanější, ale jak jsem psal..dřív jsem neměl problém s touto hrou a ted problém viz popis. Poradí někdo co s tím..? |
---|---|
15.10.2012 21:01 příspěvků:24 | Zkoušel jsi reinstall ? Nic víc ti to k tomu nenapíše ? |
---|---|
16.10.2012 06:14 příspěvků:2 | No nezkoušel..neměl sem nějak náladu.Napadlo mě že to zkusím nainstalovat znovu a na jinej HDD než mám systém jestli to má nějakej význam teda.Ne nic víc PC nenapíše... Tak sem udělal znovu instalaci na jinej HDD 500Gb a to stejné..taky sem zkoušel instalovat Half life 2 a instalace se nezdařila...takže je něco s PC špatně, ale co netuším..jinak chodí normálně, nabíhá rychle... Třeba call of duty 2 běží no problém..Ach jo.. |
---|---|