14.12.2011 09:48 příspěvků:7 | Zdravím! Poslední dobou mi net běhá extrémně pomalu.. Rychlost se pohybuje tak do 6kb/s.. Mám starou plečku XP vyrobenou v roce 03.. Není to žádný dělo, ale bohužel rodiče neplánujou financovat nic lepšího.. Počítač už jsem vyprázdnil jak to šlo.. Disk D jsem naformátoval.. Do Céčka se mi nechce, pokud vím, tak by mi to smazalo i OS.. A než by to táta přivezl kámošovi, aby OS nainstaloval, tak by to bylo aspoň 14 dní.. To se mi nechce.. Mám modem od U:fona.. Většinou to běhalo tak na 120kb/s.. Byl bych šťastnej za vyšší rychlost, ale pokud by se to dalo vrátit na těch 120, tak bych byl spokojen... Dokáže mi někdo poradit, co s tím? |
---|---|
14.12.2011 10:00 příspěvků:5 728 | zkusit ho pripojit na jiny pc, zda je problem v tvem pc nebo v rychlosti ufona (na ktery si hodne lidi stezuje). Kde bydlis, respektive v jake lokalite mas ten internet? Nestahovals moc, ze by ses dostal do fupu? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
14.12.2011 10:20 příspěvků:7 | radeksima> U otce na noťasu běhal vcelku normálně, ale to už nějaká doba bude.. Pochybuju, že bych moc stahoval.. Naposledy yslím 4gb hru, ale to už je tak 2 měsíce.. vždycky to byly jen malý blbosti.. Od března, kdy nám končí smlouva toho ufona rušíme.. Svatava, okres Sokolov.. Karlovarský kraj |
---|---|
14.12.2011 11:42 příspěvků:5 728 | no oni maj 8GBm fup a jestli treba brouzdas 3 hodiny denne a stahujes blbosti, tak tech 8GB mas za pul mesice to vim z vlastni zkusenosti Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|