Dotaz vyřešen reakcí: 21.08.2016 17:15
19.08.2016 08:45 příspěvků:7 | Dobry den, potrebovala bych radu. Mam externi HDD 2tb na kterem mam ulozene vsechny dulezite soubory. V mem pocitaci normalne fungoval, prohlizecem souboru sem se do nej mohla dostat. Jednou jsem si na hardisku pustila aplikaci, ta prestala odpovidat a ja sem hardisk omylem vytrhla. Pocitac hlasil chybu, tak sem ho restartovala. Kdyz pc znovu zapnu hlasi mi dialogove okno "byla provedena zmena v nastaveni hardware, prosim restartujte pocitac"ale kdyz zmacknu ok nerestartuje se. Kdyz pripojim hardisk pise to "instalace ovladacu" ale dal se nic nedeje. V prohlizeci souboru se mi HDD neobjevi, ale kdyz ho chci odpojit, tak se v pravo dole mezi USB ktere lze odebrat objevi. Poradite mi prosim, jak bych ho mohla dat do poradku, nebo se dostat ke svym datum? Dekuji |
---|---|
19.08.2016 09:33 příspěvků:4 972 | Připoj ho a dej sem screen ze Správy disků. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
19.08.2016 09:49 příspěvků:7 | Tady posilam spravu disku |
---|---|
19.08.2016 09:57 příspěvků:4 972 | Promiň, ale já to nepřečtu, ty ano? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.08.2016 11:32 příspěvků:7 | Omlouvám se, už to snad k přečtení bude |
---|---|
19.08.2016 11:36 příspěvků:4 972 | Tak si na to klikni a uvidíš, nejde to. Mělo by to vypadat nějak takto: Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.08.2016 11:51 příspěvků:7 | ano, takto to vypadá. ale mám tam jenom tři nepopsané uložiště a jedno Acer (C, můj hardisk se tu neobjevil |
---|---|
19.08.2016 12:14 příspěvků:4 972 | Já myslel že tak nějak má vypadat ten tvůj screen, aby se z něho dalo něco vyčíst. Z těch tvých miniatur nic nepřečtu. Zkus jiný USB port. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.08.2016 12:22 příspěvků:7 | už se mi to podařilo |
---|---|
19.08.2016 12:35 příspěvků:4 972 | Proč tam jsou 2 DVD mechaniky? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.08.2016 17:11 příspěvků:7 | Daemon tools |
---|---|
21.08.2016 17:15 příspěvků:4 972 | Tak ho odinstaluj, někdy to pomůže. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
21.08.2016 17:31 příspěvků:7 | moc ti dekuju za tvoji pomoc, odinstalovani pomohlo a hardisk uz se normale hlasi |
---|---|
21.08.2016 17:36 příspěvků:4 972 | To je fajn! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|