30.01.2013 18:36 příspěvků:24 | Zdravím mam vcelku dobrou záhadu, nedávno jsem si koupil externi hdd WD elements... 500GB. Dnes jsem ho teprve rozbalil a když ho spojim s pc pomoci usb tak se rozsvítí power dioda... pak se nahlási ve win 7 že probiha přiřazeni noveho hardweru to vše proběhne normalne.... ale problém nastává když rozkliknu tento počitač tak se nikde nezobrazi.... ale když se kouknu do hardwerových profilu tak je tam disk nahlašen... ale nic vice snim nejde Disk se normalně rozbehne když ho držim v ruce je cítit že běží :p A pka taky jde ješte vysunout pomoci bezpečneho odebrání hardware... kde by mohl byt problém? než co to odešlu na reklamačku tak bych se rad poradil no třeba je to blbost..... |
---|---|
30.01.2013 19:10 příspěvků:5 728 | ovladaci panely, sprava pocitace a tam jdi do disku a mrkni jestli tam je. pokud ano, tak vytvor oddil. pokud ne,tak dost mozna je disk spatny Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
30.01.2013 19:39 příspěvků:24 | sprava pocitace? to tu nemám ale jetu spravce zařizeni a v diskách tam neni no nj tak to pošlu na reklamačku |
---|---|
31.01.2013 10:08 příspěvků:5 728 | Ovládací panelyVšechny položky Ovládacích panelůNástroje pro správu tam dej sprava pocitace a najed si do spravy disku. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
31.01.2013 20:23 příspěvků:24 | zdravim, děkuji tak disk tam je videt a je bez oddílu. ale v nabídce neni možnost ho vytvořit, když chcci disk inicializovat tak mi to jen píše že je medium chraneni proti zápisu, tak jake je řešení dále? |
---|---|
01.02.2013 05:52 příspěvků:5 728 | reklamace? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
01.02.2013 14:55 příspěvků:24 | jj to je jasny, chtel jsem jen vedet jestli neni jine řešeni než co to na měsíc pošlu na reklamku |
---|---|