28.02.2012 16:13 příspěvků:7 | Zdravím, mám problém s externím harddiskem od WD http://www.alza.cz/western-digital-my-book-essential-2000gb-d191948.htm. Nechce běžet při zapojení usb pouze bliká ale točí se. PC ho neneajde prostě nic. Rád bych kouknul dovnitř ale nevím jak se tam dostat nehci ho znicit..diky za pomoc |
---|---|
28.02.2012 17:24 příspěvků:5 728 | zkousels jiny USB kabel? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
29.02.2012 09:30 příspěvků:1 920 | Nehrčí disk, nepíská ani nic jiného? Kdy se to stalo (najednou, pomalu to začalo blbnout...). Ext jsou z mé vlastní zkušenosti šunty všechny, měl jsem po rukách 4 exthdd všichni stáří max pár měsíců a všichni problémoví.../adata, wd, verbatim.../ a do pětice, je to tak 2 měsíce zpět, co mi psal kamarád, že mu taky odešel (pískal) záruka, v nejhorším rozhodně bych nikdy na zálohu dat nepoužíval exthdd |
---|---|
29.02.2012 15:38 příspěvků:7 | no s jinym kabelem to také neběží.No trošku chrčí ale nic velkého. No je v záruce ale nechci přijít o data no...spíš by mě zajímalo jak se do něho dostanu? |
---|---|
29.02.2012 18:31 příspěvků:5 728 | Muzes krabicku rozmontovat a uvnitr se bdue nachazet standardni 3,5disk, ten muzes zkusit vlozit do pc nebo pres USB redukci. Pri reklamaci vetsinou vymenuji box(aspon co vim) a disk tam nechaj, pokud je v poradku-kdes to kupoval? Muzes se zkusit primo poptat prodejce. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
29.02.2012 19:24 příspěvků:7 | jj nechci to ale rozdělávat silou aby to uznali.žádný šrouby, leda páčit šroubovákem..no koupenej je z czc |
---|---|
29.02.2012 20:04 příspěvků:5 728 | Ty data z toho nedostanes, pokud to nerozdelas. jinak jeste jeden mini dotaz-zkousels to i na jinym pc s jinym usb kablem? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|