Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Downgrade z 8.1 na 7

Downgrade z 8.1 na 7

31.08.2015 17:24

Ahoj,podle názvu jste určitě poznali,že chci downgradnout pc z windows 8.1 na windows 7,vyzkoušel jsem už pár možností,které nefungovali,proto se chci vás zeptat,jak na to...Předem díky :-)

01.09.2015 09:10
ověřen

A jaké možnosti si zkusil máme hádat?

Pokud se ti při upgrade na W8 (8.1) poškodil recovery oddíl s W7, pak to budeš muset přeinstalovat, nebo použít recovery DVD s W7. To zpravidla prodávají výrobci notebooků.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
01.09.2015 10:19

Nějaký program,ten nefungoval tak jsem to odinstaloval a pak něco s vypnutím a nějakým mačkáním tlačítka což taky nefungovalo...

01.09.2015 10:26
ověřen

To jsou tedy informace, nějaký, něco? Pak se ti něco rozbilo a musíš udělat co jsem napsal výše.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace