09.03.2012 20:09 příspěvků:7 | Dobrý den, ještě jednou bych chtěl poprosit machry na compy o radu. Mám nainstalovaný nově Win 7 professional. Veškeré ovladače jsem dohledal a vše funguje jak má. Pouze jeden mi chybí ...když otevřu správce zařízení tak mam vykřičník u "Další zařízení" a u toho je mám dojem napsáno "neznámé zařízení" . Když chci ovladač aktualizovat, tak ten ovladač to nedohledá. Pokud kliknu na podrobnosti napíše mi to : "umístění : Řadič rozhraní LPC čipové sady řady Intel(R) ICH8/ICH8R - 2810" Nevím to jistě, ale připojil jsem externí HDD k PC a třeba to chce najít ovladač právě k tomu, nevím. Nechci jen aby mi to do budoucna dělalo problémy a pokud se ten ovladač dá najít jiným způsobem, tak prosím o radu jakým!!! díky |
---|---|
10.03.2012 11:35 příspěvků:1 279 | Dobrý den, nainstalujte Intel chipset utility k vaší desce, problém by měl zmizet http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|
10.03.2012 14:11 příspěvků:7 | Chipset jsem měl již nainstalovaný, tak jsem jej aspon updatoval a presto mi spravce zarizeni stale ukazuje Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány (kód 28). A když dám podrobnosti tohoto ovladače tak to napíše "ID hardwaru Hodnota: ACPIATK0110" Už mne opavdu napadá jen to, že jsem k PC připojil externíHDD a to by mohlo být to další zařízení. |
---|---|