Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > DOcking station pre HP

DOcking station pre HP

02.10.2011 19:10

Dobry den.

Vlastnim docking station k HP k radom NX, a otazka znie ci takyto typ funguje s adapterom ktory je normalne k notebooku a nesplna napr parameter Watts a takisto napr mA. Nemate s tym nahodou skusenost, ci takyto dock bude fungovat aj s normalnym adapterom alebo ci je to vobec mozne, pretoze mne to takto nejde a neviem, ci je chyba v dockine alebo terba lepsi adapter . dakujem

02.10.2011 22:06

dockstation potrebuje nejaky proud a napeti. Napeti-pokud ma napr. pozadovanou 12V zdroj, tak to pojede i s 11V a s 13V, kdyz budou hodnoty prilis nizke tak to patrne nepojede a kdyz vysoke, tak to usmazis treba i a proud potrebuje minimalne x mA ci watt a to si odebira jak chce, tak kdyz bude napr. zdroj davat 100W a dock station bude potrebovat 10w, tak to pojede. kdyby ovsem byl zdroj treba 8W,tak by se pretezoval a to je spatne.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace