05.08.2018 13:53 příspěvků:7 | Dobrý den, poprosil bych o pomoc mám tabletopocitac a mám tam Windows 8. Nejde nijak udělat abych se do systému musel přihlašovat bez emailu ? Protože když ho zapnu tak mi strašně dlouho trvá než se prihlasi. Klidně i nekolik hodin. Budu rád za každou radu , děkuji. |
---|---|
05.08.2018 13:57 příspěvků:4 972 | Vůbec to nechápu, nikdy jsem email k přihlašování nepotřeboval. Stačí jen nastavit si jméno a heslo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
05.08.2018 14:06 příspěvků:7 | Tady prikladam fotku jak to vypadá jak se to prihlasuje. Už jsem se rypál několikrát v nastavení abych to nějak zrušil. To je jedno já klidně budu dávat heslo, ale potřeboval bych to nějak pořešit aby se to vždycky nenacitalo mega dlouho. ![]() |
---|---|
05.08.2018 14:08 příspěvků:7 | Tohle to udělá po pár minutách i hodinách |
---|---|
05.08.2018 14:13 příspěvků:4 972 | Dělá to od začátku nebo po nějaké změně v systému? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.08.2018 16:17 příspěvků:7 | Začlo to dělat až časem, asi po nějaké aktualizaci, ale už je to dlouho. |
---|---|
05.08.2018 16:20 příspěvků:4 972 | Zkontroluj HDD programem https://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/ a dej sem log /úpravy,kopírovat/. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.08.2018 16:34 příspěvků:7 | Disk mi ukázal toto , a ten log nechápu omlouvám se. ![]() |
---|---|
06.08.2018 16:36 příspěvků:4 972 | Ten disk je evidentně vadný, musíš koupit nový a nainstalovat systém. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.08.2018 16:39 příspěvků:7 | Jak už jsem psal je to v podstatě tablet, takže to nepůjde. |
---|---|
06.08.2018 16:40 příspěvků:4 972 | Pak jedině servis, ty s tím nic neuděláš. Napiš ještě co je to za typ. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.08.2018 16:42 příspěvků:7 | To asi radši ho necham každý den načítat že servisem moc dobré zkušenosti nemám. Ale děkuju za pomoc. |
---|---|
06.08.2018 16:44 příspěvků:4 972 | Brzy se to nenačte vůbec. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|