16.10.2015 18:44 příspěvků:270 | Zdravím mám takový problém ... dělalo mi to už dřív ale nějak se to samo vyřešilo .. na Facebooku a i na ostatních video přehrávačích třeba i na Novinkách ... mi to dělá takové divné kostičky ve videich ... a jsou divně zbarvená .. ( Obrázek) Na přehrávačích v PC jako je VLC atd mi to nedělá , nedělá mi to ani na Youtube ... prostě jen FB,novinky atd atd ... Nevíte někdo co s tím ? Nic :D
|
---|---|
17.10.2015 10:21 příspěvků:4 972 | Ten obrázek je focený, nebo je to printscreen. Pokud ps, pak je vadná grafika, zkus jiné ovladače. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
17.10.2015 11:30 příspěvků:270 | Je to printscreen , to mě napadlo taky ale to by to dělalo u všeho přece ne ? ... Na youtube mi to nedělá , v přehrávačích a ani u her když hraju ... Nic :D
|
---|---|
17.10.2015 11:33 příspěvků:4 972 | Tak to je fakt divné. Aktualizuj Flash Player. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
18.10.2015 13:05 příspěvků:270 | Pouzívám Google Chrome "Váš prohlížeč Google Chrome již obsahuje aplikace Adobe® Flash® Player built-in. Pokud budou k dispozici nové verze přehrávače Flash Player, prohlížeč Google Chrome se automaticky aktualizuje." Nic :D
|
---|---|
18.10.2015 13:13 příspěvků:4 972 | Pokud to jde na You Tube a jinde ne, pak mne nic jiného než ten Flash Player nenapadá. Zkus ho aktualizovat. A podívej se, zda v pluginech chrome není zapnutý 2x. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
18.10.2015 14:59 příspěvků:270 | Zapnutý dvakrát není :/ nevím co s tím ... Nic :D
|
---|---|
18.10.2015 15:03 příspěvků:4 972 | Zkus tedy jiný prohlížeč, třeba je to vina Chrome. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.10.2015 12:28 příspěvků:270 | Asi je opravdu problém v prohlížeči Chrome , nemáš nějaké typy na dobrý PRohlížeč ? Nic :D
|
---|---|
19.10.2015 12:37 příspěvků:4 972 | Co znamená to asi? Byl jsem velmi spokojený s Operou. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.10.2015 22:04 příspěvků:270 | Zatím se problém v ostatních prohlížečích neukázal , proto píšu "asi" ... díky za tip Nic :D
|
---|---|