13.07.2013 09:17 příspěvků:7 | Ahoj, nechal jsem si sestavit PC v czc. vcera jsem nateseny zapojil PC, ale bohuzel mi vypadava. Vypne se na 2s monitor, pak zpet naskoci windows a dole vpravo hlaska "Ovladač zobrazení Nvidia Windows kernel Mode Drive, version 314.16 prestal odpovidat a byl uspesne obnoven" Stane se to klidne 2minutu po zapnuti PC. Co s tím prosím? Sestava http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1Y0R011KXK011Y0J01155I0118BE011PF0011P20011LJ5010Y9S01 Děkuji za rady. |
---|---|
13.07.2013 09:26 příspěvků:1 280 | Jdi na stránky Nvidie, Nvidia.com tuším a stáhni si ovladače ke své grafice.. Musíš si je najít. Pak stačí jen nainstaloat a mělo by to šlapat CPU: Intel Core i5 3330 RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 MB: Gigabyte B75M-D3H, s.1155, DDR3, mATX GK: AMD r7 260x 2gb, Zdroj: Fortron FSP500-60GLN Disky: Hitachi 160GB + Seagate 500gb OS: Windows 7 Ultimate 64bit, Windows 10 Pro 64bit |
---|---|
13.07.2013 10:14 příspěvků:868 | A tohle nevyřešili v CZC? Ty Windows instalovali oni? Museli by si toho všimnout přece.. Tady odkaz na stažení nejnovějších ovladačů 320.49: http://www.techpowerup.com/downloads/2256/nvidia-forceware-320-49-vista-w7-64-bit/start?server=13 |
---|---|
13.07.2013 11:16 příspěvků:7 | Tak jsem nainstaloval nejnovejsi ovladace a cekam, zdali problem bude pretrvavat. Nyni se mi ale stalo, ze PC zamrzne, vse jde OK pres klavesnici, pouze kurzorem nelze hybat, proto musim PC restartovat. Ano Win jsou instalovany v CZC, sám se divim, ze mi PC prijde, zapojim ho a neslape na 100%. Nasel jsem na ruznych forech, ze tyto problemy ma vice lidi, nekde jsem nasel i nazor, ze preinstalovani ovladacu nepomuze, ze se graf. karta musi podtaktovat, ale co to je za hloupost, koupim si kartu a ta musi preci slapat, ne ze ji budu snizovat vykon. Nebo take ze je potreba nainstalovat starsi ovladace, ze jsou novejsi chybne. Bojim se, kdy mi PC zase zamrzne, nebo nedejboze opet vypadne GK. Jsem zoufalej |
---|---|
13.07.2013 14:16 příspěvků:5 728 | jedina rada, bez pc vratit (reklamace), mozna se ti uvolnil prevozem jen nejaky konektor. Sice netestuji pc 24hodin, ale tohoto by si urcite vsimli. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
13.07.2013 14:45 příspěvků:868 | Přesně, jak píše Radek. Za sebe se Vám chci omluvit, protože tu sestavu jsem navrhoval já. Necítím vinu za nějakou nekompatibilitu, mělo by to jet. Ale mrzí mě, že jste si objednal něco a nejste spokojen. Radek má (doufejme) pravdu. Jestli v CZC nejsou prasata a nic se během dopravy k Vám neuvolnilo, museli by to odhalit. Správný PC by se mělo nechat jet v 3D Marku11 pět, šest hodin. Jestli to PC složili, hodili tam Windows, nezkusili pár restartů a několik hodin testování, tak to jsou debilové. CZC není v sestavování nic extra, perou to jak Baťa cvičky. Závěrem chci dodat, že počítače jsou někdy sázka do loterie a nikdy úplně nelze vyloučit případný trable, problémy a tak. Kdoví, jestli má karta zapojené přídavné napájení? Co vidíte ve Správci zařízení? Někde jsem četl radu nainstalovat ty ovladače v režimu kompatibility pro Windows XP SP3. Bez myši to půjde hůř, ale zkuste pomocí kurzorových šipek a klávesy TAB najít na disku spouštěcí soubor těch ovladačů (setup.exe), najeďte si na něj šipkama až zmodrá, dejte tu klávesu vedle pravého Altu, šipkou dolů na Vlastnosti, pomocí šipky doprava přeručkujete na záložku Kompatibilta a klávesout TAB se pohybujete v jejich položkách. Tu zašedlou nabídku kompatibility aktivujete mezerníkem, pak jednou TAB a šipkou dolů vyberete Windows XP SP3. Mačkáte dál TAB až na OK a dáte ENTER. |
---|---|
14.07.2013 10:10 příspěvků:7 | Tak po nainstalovani novych ovladacu zatim ani jediny vypadek, pockam jeste par dni, a pokud se opet neprojevi nejaka nestabilita, necham si ho. Jinak samozrejme jsem nevinil vubec Vas, Vam dekuji za vas navrh sestavy, navic se zda, ze problem byl vazne pouze v ovladacich graficke karty, jelikoz i po nainstalovani ovld, program GeForce experience hlasi... Ovladač GeForce 320.49 - Opravuje problemy se stabilitou a herni kompatibilitou nahlasenou ve spojeni s ovladaci 320.18. (: Jedine co me ted tedy "trapi" je ta mys To bude ale nejspis chyba samotne mysi, jelikoz po probliknuti prestane reagovat, pokud ji ale vyndam a zapojim do jineho USB, opet zacne fungovat. Tak zrejme budu muset koupit novou (: Dekuji za vase reakce a rady. Preju prijemne stravenou nedeli (: |
---|---|
14.07.2013 13:46 příspěvků:868 | A už jste ho zkoušel prohnat ve hrách? |
---|---|