Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
03.01.2015 15:48 příspěvků:4 | Zdravim, mam dell inspiron N411Z a dneska se nechce zapnout. Vcera jsem ho nevypnul ale jen zavrel a dneska jsem ho zapnul a psalo to ze to ma min nez 10% baterie tak jsem zapnul nabijecku, dal f1 aby to fachcilo, dal obnovit system z rezimu spanku a najednou se vypnul. Rikal jsem si ze bude vybitej tak jsem ho nechal nabijet a po hodine a pul stejne nejde. Svetylko nabijeni sviti, ale kdyz zmacku power tak zhasne a po chvili se zase rozsviti. Nevim co s tim, neznate nekdo nejakej figl co s tim ? Dat to do servisu je ta uplne posledni moznost. Diky za pripadne rady a tipy. |
---|---|
03.01.2015 16:32 příspěvků:1 873 | Zkus ho odpojit, vyndat i baterii a nech ho chvíli stát, pak vlož baterii a připoj napájení nech to zase pár minut nabíjet a pak to zkus zapnout. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
03.01.2015 18:41 příspěvků:4 | Diky za reakci, ale nefunguje to |
---|---|
03.01.2015 18:46 příspěvků:1 873 | Ještě se mrkni do manuálu -reset . Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
03.01.2015 19:03 příspěvků:4 | manual k tomu nemam, kdybych ho mel tak uz bych ho procet. Na netu jsem ho v cestine nenasel |
---|---|
04.01.2015 06:43 příspěvků:1 873 | Zkus tady, ikdyž už chtějí registraci ... http://www.ceske-navody.net/dell?page=15 (doufám, že to není jen trik jak získat dušičku Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
05.02.2015 12:55 příspěvků:6 | Pokud není český manuál, lze použít nějaký translátor, např. Bing a Google. Nicméně tady to asi nepomůže. Ten nb by měl jet jenom na tu nabíječku. Je ta nabíječka zcela jistě funkční? Pokud ano, pak vyndej baterku a nabíječku odpoj. Po té drž poctivě 3 minuty stisknuté tlačítko Power. Následně připoj JENOM nabíječku a zkus to zapnout. |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.