06.12.2017 14:59 příspěvků:8 | Ahoj, chci se zeptat, jestli nevíte, jak zprovoznit tuhle zvuk. kartu na Windows 7. Zkoušel jsem http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/CREATIVE/Creative-Sound-Blaster-Live-Live-5-1-kX-Driver-51003548-x64.shtml , ale po zapojeni reproduktoru stejně nefungují.. zkoušel jsem i sluchátka, ale pořád žádný zvuk. Nemáte někdo nějaké rady, či případně, jak nastavit? Díky za brzké odpovědi. Zrovna jsem si koupil novou zakladni desku, GA-MA78LMT-S2, ale pri pripojeni reproduktoru ci sluchatek se i po nainstalovani realtek zvuk. ovladacu ozyva jen sumeni a dalsi divne zvuky |
---|---|
06.12.2017 15:25 příspěvků:4 972 | Nainstaluj ovladače. https://www.pcforum.cz/forum/tema/ovladace-na-win-crea-6850/ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
06.12.2017 15:56 příspěvků:8 | Ovladače mám nainstalovány, odkaz jsem již četl a z něj jsem vytáhl ten odkaz, co jsem poslal nahoře. Ale i když to nainstaluju, tak to prostě nejde a nic nejde slyšet, avšak repráky už nešumí. Nemám to třeba blbě nastavené? |
---|---|
06.12.2017 16:08 příspěvků:4 972 | Možné to je, pročti - Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.12.2017 16:53 příspěvků:8 | Mám nainstalovaný jak Realtek, tak i kx mixer.. jenže jsem v tom topicu nic moc nenašel o tom, jak to nastavit. V seznamu zařízení pro přehrávání mám několik nových věcí, ale ani jedna z nich se po nastavení jako defaultní přehravač nepřehraje, vidím tam jen, že zvuky ve Windowsu jedou, ale já prostě nic neslyším.. |
---|---|
06.12.2017 17:03 příspěvků:4 972 | Integrovaná zvukovka funguje? Služba Zvuky systému Win je zapnutá? ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.12.2017 17:18 příspěvků:8 | To právě nevím. Když jsem to zkoušel přes realtek na integrované zvukovce, tak se mi ozýval jen šum a nic víc, proto jsem přestoupil na tu druhou variantu této zvukovky. Ano, službu mám zapnutou. |
---|---|
06.12.2017 17:25 příspěvků:4 972 | To je fakt záhada, zkus tu službu restartovat. něco máš asi blbě v nastavení reproduktorů. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.12.2017 17:26 příspěvků:8 | Tak Windows byl nově reinstalován. |
---|---|
06.12.2017 17:28 příspěvků:4 972 | Nejprve je třeba zprovoznit integrovanou zvukovku. Repro do zeleného konektoru. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.12.2017 17:43 příspěvků:8 | Mám to tam, opět jen šum. |
---|---|
06.12.2017 17:44 příspěvků:4 972 | Repro je O.K.? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.12.2017 17:45 příspěvků:8 | Ano, zkoušel jsem s mobilem. |
---|---|
06.12.2017 17:47 příspěvků:4 972 | Pak je chyba v nastavení repráků v PC. https://jnp.zive.cz/nastaveni-zvuku-ve-windows-a-reseni-problemu Těch návodů je na webu spousta. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
06.12.2017 17:53 příspěvků:8 | Opět nic.. |
---|---|
06.12.2017 17:55 příspěvků:4 972 | Podle mne to máš špatně nastavené. Jinak by byla chyba na desce. Zkus ve Skype zda se ti tam hýbe u Hlasitost ten zelený bargraf. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|