12.07.2009 13:12 příspěvků:1 | cauko zrazu mi cpu zacalo vykazovat 100% a pc bol strasne spomalyne..v spravcovy procesov ale ziadny proces s tak vysokym vytazenim nebol...skusil som notebook restartovat no to iste...ale fyzicky na 100% nesiel lebo to by sompoznal jednak podla teploty ale aj podla otacok vetraku...na noteboku mam 2 instalacie xp jednu cistu ked idemna baterky kde okrem ovladacov a opery nic nieje....pustil som tu...zo zaciatku spraca tiez ukazoval 100%....ked som pokilloval niake procesy uz ukazoval cca 30% ale aj tento druhy win bol strasne spomaleny takze systemom to nebude. Viete mi niekto poraditv comtomoze byt? zeby virus? mal som Ess4 aktualizovany a tento tyzden som robil scan...alebo nieco s hardwarom na notebooku? dik za vsetky rady |
---|---|
24.07.2009 11:04 příspěvků:1 | Ahoj, mam ten stejny problem. Z niceho nic mi stoupne CPU na 100% a s PC se neda pracovat. Po nejake dobe to zase prestane, ale pak to znova skoci na 100%. Udelal jsem full scen a nic, procistil jsem PC pres cCleaner. Help pls |
---|---|
10.08.2009 05:49 (účet zrušen) příspěvků:10 | Podobný problém jsem ve firmě již řešil, CPU naskočilo na 100% při spuštění videa a kompletně se zasekalo. Problém byl v grafické kartě, kterou bylo nutno vyměnit a přeinstalovat drivery. Toto může být obdoba, že ovladač některého ze zařízení může mít problém a tak zatíží CPU. |
---|---|