28.04.2015 08:29 příspěvků:4 972 | Společnost ČP Cloud ve sdružení s Českou poštou spustila v ostrém provozu on-line službu, která umožňuje odesílat papírové dopisy z počítače podobně jako e-mail. Navíc od jiných služeb podobného charakteru aplikace vede také zabezpečený archiv a evidenci dopisů, adresáře a dokáže v případě potřeby prokázat obsah odeslaných zásilek. Služba je dostupná na www.cpcloud.cz bez instalace a písemných smluv a díky automatizaci zjednodušuje a zlevňuje celý proces odesílání dopisů až o desítky tisíc korun ročně. Cena jednoho dopisu začíná na 11,41 Kč bez DPH a zahrnuje všechny služby včetně poštovného, čtyř stran barevného oboustranného tisku, kompletace, archivu i evidence. Za projektem ČP Cloud stojí podnikatel Daniel Bartek a investiční fond RSJ. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
28.04.2015 08:49 příspěvků:1 873 | Vždy když vidím / zaslechnu něco jako ČESKÁ POŠTA nevím jestli se mám ještě smát To je parodie na doručování čehokoliv Mohl bych jen z osobních zkušeností napsat knihu ----- A 100% nejen já, je to po celé republice všude stejné .. ( obdobně jako funguje baťa a reklamace ) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
28.04.2015 09:26 příspěvků:4 972 | Pokud to opravdu funguje jek má, pak je to super služba. Stále se komunikuje s úřady ad., kde je třeba napsat doporučený dopis. V tomto případě odpadá shánění obálky, cesta na poštu, vyplňování podacího lístku a podobné blbiny. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.04.2015 10:12 příspěvků:442 | Zrovna tato služba mi přijde fajn. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|
28.04.2015 10:36 příspěvků:4 972 | Služba kterou firma nabízí a lidé kteří s tím pracují je zásadní rozdíl. Nakupuji poměrně často a všude je to stejné. O balík který mi přivezla PPL si ten řidič musel vyhrabat ze spodu hromady a ostatní balíky jenom lítaly. Vše je to o lidech. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.04.2015 11:06 příspěvků:442 | To samozřejmě.. Proto upřednostňuji, alespoň co se týče elektroniky, dodání na pobočku (czc, alza). Pokud jde o dopisy a balíky, kterým nevadí nárazy, tak mi ČP vyhovuje. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|