19.02.2018 10:00 příspěvků:4 | Co udělat, aby externí disk po jeho připojení vyžadoval inicializaci? nějaké nápady?? "googlil" jsem ale nic pořádnýho jsem nenašel --- budu rád za každý komentář |
---|---|
19.02.2018 10:01 příspěvků:4 972 | Proč by ji měl vyžadovat? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
19.02.2018 14:11 příspěvků:2 090 | Taky mi tvůj dotaz nějak není jasný. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
19.02.2018 16:19 příspěvků:4 | upřímně taky nevím... mám seznam otázek (na co jsou ty otázky je těžké vysvětlovat ) a toto je jedna z nich... blíže specifikováno to není... jak už jsem psal výše tak jsem si to "googlil" a na nic jsem nedošel... zkoušel jsem na to jít logicky a najít něco ve správě disků, ale taky jsem se nedobral odpovědi |
---|---|
19.02.2018 16:33 příspěvků:4 972 | Úkol do školy? Tady je odpověď: http://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?t=52162 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|