Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > Co koupit ?

Co koupit ?

05.08.2015 04:38

Zdravím,chtěl bych vás požádat o radu ohledně koupí nového počítače nebo notebooku do 16 000 tisíc.Kdybych šel do stolního počítače tak bych musel koupit úplně vše jako je třeba monitor,kabely,klávesnice,atd.Proto se nemohu rozhodnout co mě přijde výhodněji koupit.Počítač nebo notebook bych využíval výhradně na hry,ale moc se v této oblasti nevyznám takže nevím co je lepší koupit.

Proto byl rád za vaší pomoct.
Děkuji předem DrayDea.

05.08.2015 05:15
ověřen

Pokud by to měl být stroj převážně na hry tak je lepší stolní PC než notebook.

(výkon, grafika, monitor) Ale v tom případě bude ta uvedená fin. částka nedostatečná s ohledem na pořízení slušného navíc kompletního PC včetně OS a monitoru.

((( jedině nějaký bazarový, s budoucím postupným upgradem))) :-(

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
05.08.2015 06:02

Děkuji za odpověd,takže kdybych teoreticky chtěl tedy koupit počítač s bazaru máte někdo nějaké tipy jaký ?

Jak už jsem psal moc se vtom nevyznám.
Děkuji předem

05.08.2015 06:40
ověřen

Osobně bych bazar pc nedoporučoval, ale když už tak v tvém případě si vzít na pomoc někoho opravdu znalého a preferovat osobní odběr s odzkoušením / prohlídkou/ ověřením .

(Nejde o pár korun)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
05.08.2015 06:44

Nikoho takového nemam,takže asi budu muset jít do notebooku,když jste psal že slušný počítač za 16000 s monitorem nekoupím.Os bych tak nepotřeboval stačí mi linux, ale i tak jsem si vědom že moje finance jsou nízké.Takže bych jse chtěl zeptat jestli by mi někdo poradil jaký notebook by byl vhodný.

Děkuji předem všem za pomoct.

05.08.2015 06:47
ověřen

Takže notebook do 16tisíc bez OS, jenom nevím jestli hry, které preferuješ nebo máš vyhlédnuté v linuxu spustíš.

05.08.2015 06:53

Myslel jsme to tak že počítač by mi stačil s linuxem,ale notebook bych chtěl určitě s Windows.

05.08.2015 07:00
ověřen

Aha, takže notebook do 16000,-Kč i s OS (windows).

(Když si zadáš cenové rozpětí do heureka.cz tak ti jich nabídne xx, třeba nějaký od Lenovo, atd..) Tak se koukni případně nahoď vybrané k posouzení, nebo ti něco někdo najde....)

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace