06.10.2015 20:29 příspěvků:22 | Co je gwxux.exe a gwx.exe? Četl jsem že windows to prostě s aktualizací pokazil a takhle to dopadlo, tyto programy mi u windows 8.1 pracují stále na pozadí a podle mně brání v odhlášení stejně tak bych poprosil kdyby to nebylo tím tak poradit co udělat aby mi fungoval start u windows 8.1. Předem děkuji za odpovědi spini. |
---|---|
07.10.2015 06:45 příspěvků:2 090 | Máš Google a používáš ho?????? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
10.10.2015 13:22 příspěvků:22 | A co s tím startem?? |
---|---|
10.10.2015 14:26 příspěvků:4 972 | Co s tím Startem? No to musíš trochu popsat, ono když zavoláš do servisu že ti nejede auto, pak také asi nikdo moc neporadí! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
17.10.2015 10:19 příspěvků:22 | Už windows udělal aktualizaci a je to v poho ale díky za reakce |
---|---|
17.06.2016 08:18 příspěvků:1 | Nepsane pravidlo rika, ze používat interpunkci je nezadouci. Často dochazi ke zkomoleni a nahrazeni hacku a carek jinými znaky. Ani emaly by se nemely psat s hacky a carkami. |
---|---|
17.06.2016 09:49 příspěvků:2 090 | Kde jsi na tu blbost přišel?? Když je to možné, tak každý normální čech píše česky včetně interpunkce. Jen v případech kdy hrozí nebezpečí chybného přepisu, je vhodné psát bez interpunkce. Vymýšlíš nějaká nová pravidla!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
17.06.2016 14:13 příspěvků:2 090 | A kromě toho - podívej se na název tématu a uvědom si, že tvůj příspěvek je čistokrevný SPAM. Takže přestaň spamovat a jdi se ukájet někam jinam!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
26.07.2016 02:38 příspěvků:1 | Trochu k tématu, na monitoru vyskočil nehezký nápis že program GWXUX přestal pracovat. Dala by se tato situace vyřešit již zmíněným odkazem ? Díky za odpověď. InsideR |
---|---|