15.11.2015 12:28 příspěvků:6 | Dobrý den, narazila jsem v programech na cisco peap module, cisco leap module a cisco eap-fast module. vůbec netuším co to je, asi se mi to natáhlo s nějakým programem a na internetu jsem k tomu moc v češtině nenašla. Jen se mi podařilo najít, že by to snad mělo souviset/týkat se wifi připojení. Vysvětlí mi prosím někdo, co to tedy je a zda to mohu odinstalovat aniž by to mělo vliv na pc? používám kabelové připojení přes příjmací anténu na střeše bytového domu. Děkuji za odpověd. mocalovna |
---|---|
15.11.2015 12:44 příspěvků:4 972 | Bude to něco k modemu, nech to být, čemu to vadí? Myslím že bys našla další spoustu věcí o kterých nevíš k čemu slouží Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
15.11.2015 13:00 příspěvků:2 090 | Myslím, že zde je vcelku vyčerpávající odpověď. https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090716123126AAmPA7Z Pokud neumíš anglicky, nech si to přeložit. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
15.11.2015 13:05 příspěvků:6 | ok, nechám to tedy tam raději, chtěla jsem si udělat trochu místa a toto je jediné, co by mohlo pryč. ono toho asi bude dost na disku C nepotřebného nebo navíc, ale tam se bojím na cokoliv sáhnout a jinak už nevím, kde by se dalo co odinstalovat či umazat. děkuji mocalovna |
---|---|
15.11.2015 13:09 příspěvků:2 090 | Jestli si chceš udělat místo, tak těch pár kilobajtů nebo max. jednotek megabajtů, kterými cisco oplývá, Tě stejně nevytrhne.... Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
15.11.2015 13:23 příspěvků:6 | to bych sice mohla, ale nejsem takový expert, abych rozuměla odborným textům/slovům a proto je mi milejší jednoduchá odpověď než riziko špatného pochopení z mé strany. mocalovna |
---|---|
15.11.2015 13:36 příspěvků:2 090 | Jak máš obsazený disk C:? Tento počítač - pravým myšítkem Místní disk C: - Vlastnosti Buď sem vlož screen nebo alespoň napiš velikost disku a kolik Ti ukazuje % volných. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
15.11.2015 14:08 příspěvků:6 | velikost disku C: mám 121 GB, volných 18,1 GB ale našla jsem tu dvakrát stejné ovladače, tak nevím, jestli by nestačili jen jedny, zvlášt když jsou uloženy každé trochu jinde. C:UsersMartinaDesktop v příloze je ofocená obrazovka kde je vidět i jiná hodina změny. na jaře bylo pc přeinstalováno, jen se nemohu poradit s daným člověkem, jelikož je dlouhodobě mimo čr. akorát se omlouvám, nemám office a jinak než přes printscreen ofocovat neumím. Budu ráda, když mi poradíte, ale zase Vás nechci zahlcovat pro Vás nejspíš maličkostma. životně důležité to není, ale hodilo by se mi místo. mocalovna |
---|---|
15.11.2015 14:27 příspěvků:2 090 | To není zrovna ideální. Jestli máš disk D:, přesuň tam datové soubory, tím si uvolníš dost místa. Jen pro ilustraci: Na C: mám W10, k tomu několik desítek nainstalovaných programů a ještě nezlikvidovanou složku Windows.old. To vše mi na C: zabírá 53GB, z toho jen Windows.old 20GB. Na datovém disku D: mám 140GB dat. Takže podle mého máš na "Céčku" buď fůru zbytečností nebo fůru dat, která moho být jinde. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
15.11.2015 14:45 příspěvků:6 | na D mám právě dost plno soukromých věcí,tam není kam, chtěla jsem postahovat nějaké přehrávače apod. nebudu to C už dál řešit, jen mě zajímají ty ovladače, že jsou dvakrát. jinak moje pc nestojí za řeč, to je takový provizorní na net a filmy, hudbu, 500 gb pamět, win mám 7 a externí disk plánuji až po novém roce, velké jsou pro mě dost drahé. mocalovna |
---|---|
15.11.2015 14:56 příspěvků:6 | jinak na tom C: toho tolik nemám, přijde mi, že tam je co tam má být a nic navíc, akorát ty ovladače jsou tam dvakrát a dle mě asi zbytečně. při první instalaci byli jen jedny. ale tomu právě nerozumím a není kdo by poradil právě. jste hodný, že se mnou ztrácíte čas kvůli drobnosti. mocalovna |
---|---|
15.11.2015 15:03 příspěvků:4 972 | Vyčisti Body obnovení! http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/delete-restore-point#1TC=windows-7 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|