30.12.2013 12:33 příspěvků:7 | Ahoj, můj problém je, asi před 3/4 rokem jsem zapnul lampičku bez žárovky ,tím pádem vyhodil pojistky v celém patře, kde jsem měl své staré PC. Počítač nešel řádně zapnout a tak jsem ho dal k odborníkovi, který mi vytáhl pár potřebných dat z HDD (HDD nešel přečíst celý, odborník říkal, že ten počítač dostal pořádnou šlehu a že něco tam prostě najít se nemusí) a že muže zkusit znova ten HDD nahodit, abych nemusel kupovat nový a že tam hodí OS. Počítač pak doma chvíli šlapal, asi 2 týdny a pak začli problémy, restartovával se a na obraze se začli oběvovat podivné kostičky (viz obrázek). Dnes po několik měsících kdy jsem měl PC vypojený jsem si řekl, že OS přeinstaluju abych mohl PC znovu používat, ale kostičky se objevují ihned po zapnutí PC. A tak se ptám, pomůžu svému počítači pŕeisntalováním Windows nebo je chyba někde v Hardwaru? A kde by podle vás mohla být chyba? HDD??? Děkuji všem za názor, já jsem běžný uživatel, laik a v tomhle se moc nevyznám. Děkuji (: |
---|---|
30.12.2013 13:28 příspěvků:5 728 | vypadá to na vadnou grafickou kartu. Ideálně si pujčit od kamaráda a zkusit je vyměnit. Nezakládej duplicity! Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
30.12.2013 14:54 příspěvků:5 728 | Ještě jednou a naposled, NEZAKLÁDEJ DUPLICITY!!! TO UŽ JE POTŘETÍ! Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|