03.01.2014 15:19 příspěvků:3 | Ahoj , mám problém s Chromem a s Flashem.
Nefunguje po odinstalaci ( complete , registry apod...) načte se , ale když dám jakoukoliv stránku tak se ukazuje jen bílo. Zkoušel jsem reinstall asi 5x pořád nic , projel sem to MalwareBytama avastem prostě nic. Adobe Flash: Hlásí to , že v Chrome je to jiý nainstalované , jen není aktivní , v Chromium to nemohu najít v chrome:plugins tam není Flash. Když jsem si stáhnul unistaller , tak se to "prej" odinstalovalo.Ale i tak mi Chromium , že je to již nainstalované ale nekativní. Když si stáhnu instalátor tak rozkliknu a zobrazí se : .přitom to nemám nainstalované , ani žádné procesy nic. Prosím o pomoc. Firefox to samé nic ale nehlásí prostě jen nemá plugin , ale jak jsem psal nejde to nainstalovat. PS: Rád bych používal Chrome |
---|---|
03.01.2014 16:55 příspěvků:3 | Adobe Flash Player jsem fixnul , rozjel sem instalačku z %temp%. Teď už mě trápí jen ten . |
---|---|
17.01.2014 23:46 příspěvků:16 | Stiahnete OTL (pozri môj podpis) a uložte ho na plochu - Ak používate Windows Vista či Windows 7, kliknete na OTL pravým a dajte Run As Administrator či Spustiť ako správca - Zaškrtnite okienko pre všetkých užívateľov - Zaškrtnite okienko Kontrola na havet "LOP" - Zaškrtnite okienko Kontrola na havet "Purity" Do spodného okienka Vlastné skenovanie / opravy vložte skript nižšie. netsvcs drivers32 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun /s c:windows*.* /U %ALLUSERSPROFILE%Application Data*.exe /s %APPDATA%*. %systemroot%system32drivers*.sys /lockedfiles %systemroot%System32config*.sav reg query "HKLMSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionwinlogon" /v GinaDLL /c reg query "HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServiceswuauserv" /v ImagePath /c reg query "HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesBITS" /v ImagePath /c %systemroot%system32drivers*.sys /3 Kliknete na tlačítko Prehľadať Po dokončení skenu (cca 5min) sa objaví logi OTL.txt a Extras.Txt, obe sem vložte Moderné programy musia byť viac než len blbo vzdorne, pretože ľudia sú veľmi povrchní, pokiaľ všetko nie je podľa ich predstáv. |
---|---|