[VYŘEŠENO] cerna obrazovka "pouze pri hrani her"

Dotaz vyřešen reakcí: 25.06.2015 07:22

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.

Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.

18.06.2015 16:42
ověřen

Jak to dopadlo s aktualizací Javy a ovladačů jsi nenapsal.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
18.06.2015 19:59
ověřen

Nedal jsem tam žádnou javu, po to co jsem to nainstaloval jsem vůbec něvěděl co mám dělat, ( to měl být něco jako program nebo jsem teda nepochopil co ta java je, měl jsem ji nainstalovanou ve složce, kde byly akorát odkazy na web + složky, ale nic co by šlo zapnout. Zkrátka jsem javu nepochopil a tak jsem to raději odinstaloval, pokud mi můžeš říct jak se s ní dělá, tak to klidně vyzkouším znovu. díky

19.06.2015 06:49
ověřen

Dle toho co už je zřejmé máš jen několik variant.

Pro tebe asi nejoptimálnější je vrátit se na původní systém, který problémy neměl. A pokud budou přetrvávat i přes akrobaci s graf.ovladači, tak varianta hardw.

Další případné hardw. řešení deska/grafika už je převàžně na tvé úvaze...

---------------------------------------------------------

Ještě jsem to dnes probíral s kolegou Svoby a dle něj bys to mohl zkusit ještě v nějakěm emulátoru třeba VMware s win. vista.

Otázka nakolik se ti bude chtít to takhle provozovat jen pro ten pár her...

---------------------------------------------------------------------------

Toť už asi vše .. ..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
19.06.2015 08:26
ověřen
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
19.06.2015 08:48
ověřen

Windosw visty bych rád zkusil, ale jelikož je nemám, tak to bude asi problém.

19.06.2015 09:01
ověřen

Třeba se někomu doma válí, zkus se poohlédnout i po netu..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
19.06.2015 09:02
ověřen

ale to asi nebude jen tak, že to stáhnu z netu ne ?

24.06.2015 21:29
ověřen

Zdravím po pár dnech, ale můj problém BSOD trvá nadále ikdyž jsem si za pomocí člověka z fóra ( satam ) zkusim dát windows visty 32bit a chyba se projevuje přesně tak, jak to bylo na windows 7 64bit.

Neví někdo kde bych mohl ještě hledat závadu, protože tohle už mě fakt zaráží a nvm si s tím rady. Díky

25.06.2015 04:33
ověřen

Tak jsem znovu pročetl celé vlákno a dospěl jsem k názoru, že chyba bude v HW, a to vada grafického adaptéru - viz MiliNess a některé další názory.

Jelikož se jedná o stroj All in One, oprava bude problematická, ne-li úplně nemožná.

Pokud Tvůj stroj umožňuje použití dedikované GK (viz specifikace - PCIex16 slot přítomen), považuji to za poslední možnost, jak dosáhnout nápravy. Tu GK bych ale honem nekupoval, ale snažil bych se ji někde vypůjčit na zkoušku.

Dále se nějak do ztracena rozplynulo téma zdroje. Na jiném fóru jsem se dozvěděl, že nedostatečně dimenzovaný zdroj může způsobit Tebou v dotazu popsanou chybu. Nevím, jaký je k tomu All in One zdroj (ano, výkon 150W vím, mám na mysli hlavně mechanické provedení, zda je to něco jako zdroj k ntb), ale pokud je šance vyzkoušet zdroj s vyšším výkonem, zkusil bych to.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
25.06.2015 05:58
ověřen
smrdiku1 | 24.06.2015 21:29

Zdravím po pár dnech, ale můj problém BSOD trvá nadále ikdyž jsem si za pomocí člověka z fóra ( satam ) zkusim dát windows visty 32bit a chyba se projevuje přesně tak, jak to bylo na windows 7 64bit.

Neví někdo kde bych mohl ještě hledat závadu, protože tohle už mě fakt zaráží a nvm si s tím rady. Díky

Nevíme nic jakým způsobem jsi to zkoušel s tou vistou, ani zda tam byla původně ve verzi 32, ani to jestli jsi vyzkoušel původní ovladaće, o tom jestli to byla orig. verze, ve virtuálu? atd..jen kusé informace, takhle to dokupy určitě hned tak nedáme.

Na to, že to způsobuje grafika už toho byl popsáno také dost.

25.06.2015 07:22
ověřen

Bohužel na vyzkoušení nemám ani jinou GK ani zdroj, takže to bude celkem problém, ale já to vyřeším novým PC, protože tu do all in one by to nemělo cenu už cpát další peníze na, buď grafiku nebo zdroj ( zdali pak to vůbec jde vyměnit a někde sehnat ).

V tom případě to můžete zavřít tento topic.

Zkoušel jsem toho fakt hodně, vradil jsem do toho přes 3000 Kč a vůbec nic se nezměnilo.

Díky všem za pomoc budem si skládat nový PC.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.

Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace