[VYŘEŠENO] cerna obrazovka "pouze pri hrani her"

Dotaz vyřešen reakcí: 25.06.2015 07:22

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.

Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.

13.06.2015 17:54
ověřen

A když to dám do servisu, tak co jim tam mám přesně říct, naco se mají zaměřit, ať jsem trochu v obraze děkuji.

13.06.2015 18:00
ověřen

Zjisti si třeba přes net, jak je to s tou výměnou u toho typu a s možností výměny za lepší grafiku. Za jakou, cenově a pak už je to na tobě, buď napochoduješ do nějakého servisu nebo to někam pošleš, zavezeš. A už s konkrétním požadavkem na výměnu toho za to.

Stačí ? :-)
----

( Ještě mne napadlo, stran tohoto info, můžeš se obrátit zde na uživatele Svoby, zkus mu napsat SZ - vzkaz. Třeba si čas najde a poradí ti s tím notebookem ohledně dalších možností.. )

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
14.06.2015 07:28
ověřen

Zjistil jsem, že mám grafiku integrovanou za základní desce a prý se nedá vyměnit, to znamená, že si budem muset koupit normalní PC.

14.06.2015 07:34
ověřen

Je tam tato grafika:
//Video graphics

Integrated graphics using nVidia GeForce 9300M

Integrated video is not available if a graphics card is installed.

Integrated graphics using nVidia GeForce 9300M

PCIe x16 interface
MXM connector
256 MB

Integrated graphics using Intel GMA X4500HD

Enabled for selected Touchsmart models without discrete graphics card//

Kde a jaké si stáhl ovladače?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
14.06.2015 07:34
ověřen

Zkus se obrátit ještě na uživatele Svoby, pošli mu vzkaz.

( vyzná se v nich asi nejlépe )

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
14.06.2015 08:32
ověřen

Ovladače jsem stáhl ze stránek nvidia, ale ovladačem to nebude, když už jsem jich vyzkoušel celkem dost.

Napsal jsem tomu svobymu a uvidím, zatím díky za rady.

14.06.2015 08:35
ověřen

Ovladače se nezkouší, ale je třeba najít ten správný a vyzkoušet i starší verze. Nic víc. Také je třeba předem ten starší odinstalovat a teprve potom zkusit jinou verzi.

Jdi na tuto stránku http://www.geforce.com/drivers a dole máš AUTO DETECT YOUR GPU

Mělo by to samo najít správné ovladače.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
14.06.2015 08:36
ověřen

Ovladačů už vyzkoušel habaděj viz předchozí stránky..

----------
Svoby se ti ozve, vydrž. :-)

14.06.2015 09:03
ověřen

Java Required

Java is required. Click the icon to install.

After installation, the browser may refresh.

To mi to našlo, ale netuším co to java je.

Rád počkám na vyjádření díky.

14.06.2015 09:04
ověřen

Máš ji nainstalovat kliknutím na ikonu!
Java Povinné

Je nutná Java. Klikněte na ikonu pro instalaci.

Po instalaci, může prohlížeč aktualizovat.

14.06.2015 09:11
ověřen

"To mi to našlo, ale netuším co to java je."

Google a Wikipedie pomohou.....

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
14.06.2015 15:56

Najdi nějakou benzínku, kde mají kompresor se vzdušníkem (na dofuk kol) a pořádně profoukni výduchový otvot ventilátoru (většinou to bývá obdélníková díra s žebry).

Musí to být pořádný proud vzduchu.

Potom vyfoukej samotný ventilátor (to je ta kulatá díra). Jestli máš zanešená žebra chladiče heatpipe, tohle pomůže. V servisu by tě obdobná procedura stála tak 600,-

14.06.2015 16:02
ověřen

Tvrdí, že to má čisté, že to už x krát čistil.

cituji :
Prach jsem čistil už několikrát.
PC bylo v servisu už 2x

14.06.2015 20:15
ověřen

Pro jistotu jsem se znovu podíval a vyčistil, či je to zanesené prachem a bylo tam toho vážně minimum, takže tu chyba zřejmě není.

Přidám ještě výsledek, který mi byl sdělen od technika v servisu.

http://screenshot.cz/Z40US/ a když mi to přinesl, tak jsem vyzkoušel hru a asi po 10sec bylo černo

15.06.2015 03:16
ověřen

Ano, to s těmi ovladači má pravdu, našel jsem to také u té to karty s tím mělo problémy hodně majitelů a konec konců to uvádí jako jednu z možných příčin i kolega MiliNess. Žel pokud to ten technik provedl jak píše a závada se projevila, tak moc šancí na zlepšení v tomto stavu není OS / grafika - ovladače. Třeba na nějaké ideální řešení navrhne ještě Svoby, slíbil, že se na to mrkne.

17.06.2015 19:31
ověřen

Můžem se zeptat, jestli mám očekávat nějakou odpověď ještě ??

17.06.2015 22:12
ověřen

Ještě se neozval?

18.06.2015 06:52
ověřen

ne

18.06.2015 08:07
ověřen

Tak ještě vydrž, pro jistotu jsem mu napsal i včera a odepsal, že snad dnes ..

18.06.2015 15:43
ověřen

Třeba někoho něco napadne neboť já už si fakt nvm rady.

Tohle se mi děje při hře a je to vždy hned nazačátku.

https://www.youtube.com/watch?v=k7YbD9ywf8o&feature=youtu.be

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.

Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace