Dotaz vyřešen reakcí: 25.06.2015 07:22
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
11.06.2015 12:43 příspěvků:42 | asi vím, že jsou komponenty v pořádku, když se na mě díval technik http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=29204 rád bych věděl co jsem udělal blbě při založení topicu, když jste furt tak chytří ( zajímá mě snad jen to, co je pro tazatele ne snad ? ) jak bych měl jinak formulovat svůj topic, když nvm co mi způsobuje černou obrazovku, tak se snad potřebuji nejprve zeptat co je to za chybu člověk chce poradit jak vyřešit problém a vy ho "pošlete do p***le", tak dík |
---|---|
11.06.2015 12:53 příspěvků:4 972 | Rady si dostal správné, přečti si co ti psal kolega. Vzhledem k tomu, že jsi dal příspěvek do sekce HijackThis, měl si sem jak ti bylo napsáno, řídit návodem! ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
11.06.2015 12:56 příspěvků:2 090 | Když se na technik, tak to budou komponenty určitě v pořádku, když ti viděl až do žaludku.Když jsem psal Návod na HJT, myslel jsem tím NÁVOD, viz zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386 A do pr..le tě zatím nikdo neposlal, i když bys to vzhledem k svému chování zasloužil. Pomoc potřebuješ ty, JÁ NE!!! A taky si myslím, že dokud si ten Návod nepřečteš a nevložíš tam dotaz podle něj, tak se tam s tebou nikdo bavit nebude. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
11.06.2015 13:30 příspěvků:42 | řeknu rovnou, že jste mysleli program a ne topic na forku, tak to teda sorry |
---|---|
11.06.2015 13:31 příspěvků:42 | a proč by se měl dívat technik na mě co je to za blbou řeč PC měl u sebe v servisu a s HW problém není |
---|---|
11.06.2015 13:34 příspěvků:2 090 | Promiň, já myslel, že umíš číst, já skutečně myslel topic na fóru a návod k němu A že se technik díval na tebe jsi napsal ty sám osobně Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
11.06.2015 13:37 příspěvků:4 972 | Aba technik mohl vyloučit chybu HW, musel by to nejprve opravit. Pokud ta grafika spadne, pak mu musela spadnout i při testech. Sice ji mohl zkusit na jiné desce, ale tím by jen na 90% vyloučil chybu grafiky a ne HW. Nevím zda to zde už bylo, ale jaký máš zdroj - typ a výkon/W? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.06.2015 13:58 příspěvků:42 | můj stroj http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c01701515 zdroj ( typ a výkon ještě doplním ) teď musím pryč |
---|---|
11.06.2015 14:04 příspěvků:4 972 | Video graphics Integrated graphics using nVidia GeForce 9300M
Integrated graphics using nVidia GeForce 9300M PCIe x16 interface Integrated graphics using Intel GMA X4500HD Enabled for selected Touchsmart models without discrete graphics card Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.06.2015 15:15 příspěvků:1 873 | Pokud se chceš dopídit k jádru problému musíš si být jist, servisákovi můžu a nemusím věřit, a i kdyby tak přesto bych si to prověřil a otestoval, na nějakém tvrzení bych to nestavěl.. Jen psaním to asi nevyřešíme .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.06.2015 15:40 příspěvků:42 | zdroj- výkon 150 W typ zdroje: koukám na něj, ale je tu toho spoustu napsaný a vůbec nvm co z těchto nabídek je typ stroje pokud můžeš být konkrétnější co ti mám přesně napsat, protože se v tom nevyznám dík a jasně, že se technik může mýlit, ale když jsem mu zato zaplatil, tak snad ví co na mém PC zkoušel |
---|---|
11.06.2015 15:43 příspěvků:1 873 | Ok přesvědčil jsi mne, vzdávám se Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.06.2015 15:46 příspěvků:4 972 | Typ zdroje je jako typ /název/ auta. Např. zdoj je Seasonik a auto je Škoda, ale to je fuk. Už nic nehledej, pokud je tam opravdu zdroj 150W, může být příčinou i on. Ba je to celkem pravděpodobné. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.06.2015 16:08 příspěvků:42 | to klidně může být problém ve zdroji a dá se sehnat nový ?? já si myslím, že nedá, ale můžu se mýlit |
---|---|
11.06.2015 16:11 příspěvků:4 972 | Až se naučíš psát jak se má, pak se ti po něm podívám. Jinak bych dal nejen ruce, ale i krk do ohně, že ten technik ten zdroj netestoval! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.06.2015 16:38 příspěvků:42 | jak by sis představoval, že jsem měl tu větu napsat, je to srozumitelný si myslím jestli technik testoval zdroj to ti fakt neřeknu, ale myslím si taky, že ne přece když se to dá normálně přečíst, tak bych v tom neviděl žádný problém ne, upřímně, kdybych já nebo ty psal hrubky, tak je to daleko horší nemyslíš |
---|---|
11.06.2015 16:49 příspěvků:4 972 | Dobře. Můžeš mi teda nějak logicky vysvětlit, proč nepíšeš česky? Přečíst to samozřejmě jde, ale je to hrůza a znám lidi, kteří na takové příspěvky ani nereagují. Mělo by to vypadat asi takto, ale chyba nevadí, děláme je všichni! /// Jak by sis představoval, že jsem měl tu větu napsat, je to srozumitelný si myslím. Jestli technik testoval zdroj to ti fakt neřeknu, ale myslím si taky, že ne. Přece když se to dá normálně přečíst, tak bych v tom neviděl žádný problém ne, upřímně, kdybych já nebo ty psal hrubky, tak je to daleko horší nemyslíš? /// Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.06.2015 16:50 příspěvků:1 873 | Je to dobře čitelné, s tím problém není . Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.06.2015 16:51 příspěvků:4 972 | Technik zdroj zcela jistě netestoval. Není to běžná praxe v servisech, resp. ne u takovýchto skládaček. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
11.06.2015 17:20 příspěvků:42 | Z toho co jsi napsal, tak ti vadí, že nedělám věty. Takhle je to lepší ??? Můžeš se teda podívat na nejaký ten zdroj, pokud ti to nebude dělat problém, protozě já asi hledám někde jinde. |
---|---|