Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > Černá obrazovka

Černá obrazovka

14.10.2015 16:54

Ahoj potřebuji poradit, v posledních dnech se mi objevovala aktualizace win.8 na win. 10 vše jsem udělala podle instrukcí jenom při aktualizaci se mi PC vypnul a objevila se černá obrazovka a dále nic vše mi běží jak má ale nevím co stím.

Poradí mi někdo.
Díky

14.10.2015 20:29
ověřen

Promiň, ale zkus to detailněji popsat, Tvému popisu vůbec nerozumím a už vůbec mi není jasná ta perlička na závěr: " vše mi běží jak má ale nevím co stím"???

Tak vše běží, nebo je černá obrazovka a těžko říct, co ten PC vůbec dělá???

A ten upgrade (ne aktualizaci!) z W8 na W10 jsi dělala jednou, nebo jsi zkoušela víckrát (viz "v posledních dnech se mi objevovala aktualizace...)???

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
15.10.2015 09:09

Promiň je to takové nejasné. Jejsem technický typ

Aktualizaci jsem prováděla jen jednou a nedokončila se protože při prvním restartování se mi nic už neobjevilo jen černá obrazovka. Vypnutí a zapnutí PC ok jen se mi neobjeví přihlášení, kurzor nic tma. PC běží klasicky jako by se nic nestalo jen ta tma. Bohužel se mi to stalo v polovině aktualizace, včera se mi podařilo to znovu bez problému z ničeho nic naběhnout udělala se zase část aktualizace a opět u restartování nastalo tohle ten samý řípad. Mám TOSHIBA 2013 a myslím že není až tak starý.

15.10.2015 09:47
ověřen

Zřejmě to způsobuje přerušená aktualizace. Až se ti to podaří spustit, musíš ji dokončit.

Vy všichni moc spěcháte, ale při instalaci aktualizací tam může být ta černá obrazovka i 20 minut a nesmí !!! se to přerušovat!

A teď jsem dokoukl, že se jedná o Upgrade na W10, tak to mi trvalo skoro 3 hodiny a většinou to vypadalo že se nic neděje!

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace