08.10.2012 13:44 příspěvků:1 | Dobrý den, chtěl jsem se optat, zda tady z vás něni někdo zběhlý v mazání registrů. Jelikož vy, co znáte Cadkon, program na kreslení technických a stavebních výkresů, víte, že tento program po instalaci má zkušební dobu pouze 30 dní a poté přestane fungovat. Já sem se ovšem doslechl, že je možné smazat nějaké registry, kde je uloženo a počítač si pamatuje, kdy byl tento program poprvé naistalován a po opětovné odinstalaci programu a následovné instalaci pořád nefunguje a díky tomu, že by se tento registr smazal, tak by tato zkušební doba běžela od znova. Já už jsem to už zkoušel. Stáhl jsem si CCleaner, ten mi našel nějaké registry, které ponechal Cadkon, ale když jsem je zmazal a znovu Cadkon naistaloval, tak si počítač pořád pamatoval, že už jsem ho měl nainstalovaný. To samé i programem Regcleaner i PC tuneup. Ale vše s negativním výsledkem. :/ Proto se ptám, jestli by ste někdo nevěděl, jak na to? Předem děkuji za vaší trpělivost a případné odpovědi. |
---|---|
08.10.2012 13:57 příspěvků:5 728 | 1)warez tu neresime 2)maloktery sw v dnesni dobe to ma resene tak primitivne, pochybuji ze to bude jen v registrech 3)napis si na nejaky warforum, tema uzamykam. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|