12.06.2012 09:39 příspěvků:6 | Zdravím, zřejmě už se to tu možná i řešilo, ale doba pokročila a je možné že jsou nové poznatky. U mého PC se začala objevovat "modrá smrt" ve WIN7 s chybou v ovladači grafické karty NVLDDMKM.SYS. Počítač se po té restartuje. Dojde k tomu vždy při spuštění flash videa. (youtube nebo jiné video na netu). Obrazovka po spuštění problikne do základního nastavení s restartem driverů a po té naběhne BSOD. Když jsem zkusil odinstalovat flash player tak se po té samozřejmě ni nedělo. Už si s tím nevím rady. Všude je plno článků ale nikde nic rozumného. Ovladače jsem zkoušel instalovat jak poslední tak starší. Konfigurace tohoto PC je : Jedná se o počítač pouze k prohlížení internetu proto neoplývá takovým výkonem. Objevila se ještě nyní další chyba. Při spuštění hry z WIndows7 (solitaire, šachy, minner) se zobrazí chyba "nelze najít kompatibilní grafický adaptér". Hra se nespustí. Jinak vše funguje jak má. Nevíte co s tím? |
---|---|
13.06.2012 00:37 příspěvků:1 279 | Jako kdyby toho na internetu nebylo dost http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|
13.06.2012 07:40 příspěvků:6 | Ano...je pravda že toho je všude plno...to jsem si sám taky zjistil. Ale nikde se nedozvíte nějaký pádný způsob řešení. Jsou desítky nápadů jak to řešit. Některé z nich jsem samozřejmě zkoušel. Ale bez kloudného výsledku. PROTO SE PTÁM ZDE!!! jelikož od dob těch příspěvků na googlu uplynulo třeba i několik let a za tu dobu se mnohé změnilo. PROTO SE PTÁM ZNOVU ZDE. Zda někdo nezná jednoznačné řešení na tento problém. |
---|---|
13.06.2012 11:08 příspěvků:1 279 | Tak asi budete muset hledat, protože těch příčin je i podle toho co vy píšete asi hodně http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|