Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Bootovací flashka

Bootovací flashka

17.02.2017 18:06

Zdravím pánové,

měl bych jeden dotaz. Jak vytvořit bootovací flashku? Něco jsem si nastudoval a to zatím nefungovalo. Zkusil jsem program RUFUS, ale bez úspěšně. Mým cílem je nainstalovat na nové pc skrze flashku windows 10.

Díky moc za každý tip, radu či nejlépe ověřený návod.

17.02.2017 18:18
ověřen
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
17.02.2017 18:26

Mám stažený windows 10 a zkusil jsem RUFUS. Nicméně jak jsem flash disk zavedl, tak nové pc na něj vůbec nereaguje. Nevím kde může být chyba, v příloze zasílám jak jsem měl nastavený RUFUS, třeba je chyba tam?

17.02.2017 18:29
ověřen

Na tom obrázku je prd vidět, Máš nastavené bootování z USB?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
17.02.2017 18:36

Co takhle?

Pc je úplně nové, nevím jak to nastavit. Popřípadě nemůže být chyba ve flashce? Je to 16gb Kingston cca 3 roky starý.

18.02.2017 06:11
ověřen

To bootování musí být nastavené v Biosu. Pak zasuneš flash a restartuješ PC, měla by začít instalace.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace