17.02.2017 18:06 příspěvků:3 | Zdravím pánové, měl bych jeden dotaz. Jak vytvořit bootovací flashku? Něco jsem si nastudoval a to zatím nefungovalo. Zkusil jsem program RUFUS, ale bez úspěšně. Mým cílem je nainstalovat na nové pc skrze flashku windows 10. Díky moc za každý tip, radu či nejlépe ověřený návod. |
---|---|
17.02.2017 18:18 příspěvků:4 972 | RUFUS je fajn, co se nepovedlo? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
17.02.2017 18:26 příspěvků:3 | Mám stažený windows 10 a zkusil jsem RUFUS. Nicméně jak jsem flash disk zavedl, tak nové pc na něj vůbec nereaguje. Nevím kde může být chyba, v příloze zasílám jak jsem měl nastavený RUFUS, třeba je chyba tam? |
---|---|
17.02.2017 18:29 příspěvků:4 972 | Na tom obrázku je prd vidět, Máš nastavené bootování z USB? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
17.02.2017 18:36 příspěvků:3 | Co takhle? Pc je úplně nové, nevím jak to nastavit. Popřípadě nemůže být chyba ve flashce? Je to 16gb Kingston cca 3 roky starý. |
---|---|
18.02.2017 06:11 příspěvků:4 972 | To bootování musí být nastavené v Biosu. Pak zasuneš flash a restartuješ PC, měla by začít instalace. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|