Dotaz vyřešen reakcí: 27.01.2017 10:56
28.01.2017 12:13 příspěvků:4 972 | Do Google Disk vleze jen ten, kdo zná heslo, stejně tak ti vleze do PC když bude znát heslo Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
28.01.2017 12:17 příspěvků:73 | A kdyz heslo nemam ? |
---|---|
28.01.2017 12:18 příspěvků:2 090 | Nikdo ti do PC nepoleze, jen ti tam poradí, co a jak s tvým PC udělat aby jsi ho vyčistila SAMA. Ale kdo chce kam pomozme mu tam........ Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.01.2017 12:22 příspěvků:4 972 | Potom, pokud si připojená k internetu se ti do PC dostane každý kdo to trochu umí a ani o tom nebudeš vědět. Já tady mám v kabelové síti spoustu lidí a mnoho jich to nemá zabezpečeno. Takže bych jim mohl vše přečíst, nebo jim klidně na jejich tiskárně něco vytisknout. Je to ovšem trestné a tak občas někomu napíšu ať si to zahesluje. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 12:25 příspěvků:2 090 | bs: Tleskám ti!!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.01.2017 13:04 příspěvků:73 | A jakym programem se mi dostane do toho PC ? |
---|---|
28.01.2017 13:08 příspěvků:4 972 | Žádný program není třeba. Stačí otevřít síťová připojení a v síti najdeš počítače. Ty co nemají heslo jsou přístupné. Je to stejné jako třeba u mobilu a wifi, někde je wifi otevřené, jinde, třeba v restauraci požádáš o heslo. Tohle samozřejmě ale vůbec nesouvisí s tou kontrolou Hijackthis, tam nikdo nikam neleze V síti to vypadá jako na obrázku, jen počítačů je víc. Je tam tvůj soused, ty a mnoho dalších. Pak stačí kliknout na počítač a ten se buďto otevře, nebo si vyžádá heslo. On by tomu měl zabránit firewall, ale ne každý ho používá, nebo ho má dobře nastavený. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 13:51 příspěvků:73 | Dobre rozumim, dekuji. |
---|---|
29.01.2017 09:31 příspěvků:73 | Ok, funguje uz vse. Po reinstalacic windowsu jsem zakazala prislusne aktualizace windowsu ktere m iradily na jednom foru. Nainstalovala sem zase bluetooth a pres tu aplikaci rizeni Dualshocku 4 aktualzivala ty pluginy a dala tam ty jejich aktualizace tak jako pred tim s tim rozdilem ze mi uz bluetooth ten joystick najde po jedne sekunde hned po zapnuti joysticku. Vsechno funguje jak ma dokonce i touch pad. |
---|---|
29.01.2017 11:30 příspěvků:4 972 | Tak to je bezva! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
29.01.2017 11:39 příspěvků:73 | Prisla jsem taky na to, ze Visual C 2013 tam z nejakyho duvodu prekazel. Nainstalovala jsem 2015 a porad to neslo. Az potom co jsem odinstalovala 2013 to najedou slo. BT mi to naslo okamzite a drzi to stabilne bez jakeho koliv vypadku. Ted jen musim prijit na to jak to sprovoznim pro kazodu hru. U Metal Gear Solid 5 to jde jelikoz ta hra je delana pro joystick takze se to automaticky prepne na gamepad kdyz ho pouziju a kdyz pouziju klavesnici prepne se to na klavesnici. Takhle to ale u vsech her neni. Treba u Tomb Raideru mi ten joystick nejde ale napriklad u emulator PCSX2 funguje vse. |
---|---|
29.01.2017 11:41 příspěvků:4 972 | Hry nehraji, takže nemám zkušenosti, ale jsi šikovná, že si to vše zvládla! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
29.01.2017 11:46 příspěvků:73 | No dekuju ale i tak se citim dost tupa Trvalo to dost dlouho, diky za pomoc. Az zase neco nebudu vedet napisu mejte se zase. |
---|---|