Dotaz vyřešen reakcí: 27.01.2017 10:56
28.01.2017 11:05 příspěvků:73 | No doted jsem ho mela ve predu na bedne. Mela jesm vzato ze bude lepsi signal. |
---|---|
28.01.2017 11:07 příspěvků:4 972 | Nevím jaký máš PC, ale na starších PC bylo vepředu USB 1.0 a vzadu 2.0, tedy rychlejší. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
28.01.2017 11:08 příspěvků:73 | Mam tuhle bendu. https://www.czc.cz/fractal-design-define-r5-cerna/163517/produkt?gclid=CjwKEAiAn7HEBRDHwNqitoWqsQcSJAADWmI2iBHay2tzIASVn-L1YR5pG1X_sbDcy7tdKAnC8uxgFxoCj1vw_wcB&dclid=CMDqy7zZ5NECFY6hUQodW8QGGA Je tam 2x USB 3 a 2x USB 2. |
---|---|
28.01.2017 11:10 příspěvků:73 | Zadna zmena. Vyzkousela jsem vsechny USB sloty. |
---|---|
28.01.2017 11:11 příspěvků:4 972 | To je v pohodě. Teď jenom aby se to nalezlo. Tady každá rada drahá. Nezbývá než opakovaně připojovat /fyzicky/ a odpojovat dokud se to nenajde. Už popáte se ptám, jak to vypadá ve Správci zařízení, dej sem screen! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 11:14 příspěvků:73 | tady |
---|---|
28.01.2017 11:17 příspěvků:4 972 | Tady je všechno jak má být. Teď jenom aby se to navzájem nalezlo. Na to radu neznám, jen ty pokusy. Zkus to připojit vypnuté a pak zapnout apod. Nebo to připoj a restartuj PC. Zapnuté. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 11:30 příspěvků:73 | Nefunguje to nijak. Nenajde mi tam ten joystick proste. Reionstaluju windows. |
---|---|
28.01.2017 11:32 příspěvků:4 972 | No nevím, ale zkusit to můžeš. Počítej ale s tím, že zase budeš muset nainstalovat všechny ovladače! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 11:34 příspěvků:73 | Ja vim, stahla jsem si je. |
---|---|
28.01.2017 11:37 příspěvků:4 972 | Tak držím palce. Ještě budeš potřebovat ovladače na grafiku, máš li jinou než integrovanou. Z ovladačů se jako první instaluje chipset a pak třeba síťová karta, aby se dal počítač připojit k webu a potřebné věci stáhnout. Také musíš stáhnout hromadu aktualizací, nemůžeš používat 10 let starý systém. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 11:44 příspěvků:73 | Pouzivam Windows 7 Ultimate do posledni aktualziace krome tech ktery ho upgradovavaji na Windows 8. Takze tam service pack mam i vse ostatni. Spise si delam starosti jak zalohuju ulozene hry |
---|---|
28.01.2017 11:46 příspěvků:2 090 | Reinstalace Win je v tomhle případě blbost předem odsouzená k nezdaru. Jenom si přiděláš spoustu práce s nulovým výsledkem. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.01.2017 11:48 příspěvků:4 972 | V servis packu všechny aktualizace nejsou a nainstalované hry nejdou zálohovat. Jedině naklonovat disk. Co reinstalace se týče, souhlasím s kolegou. Ještě zkus ve Správci zařízení kliknout pravou myší na zařízení a vyhledat změny HW. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 11:58 příspěvků:73 | Ja chci zalohovat ulozene hry. Jako save her. Abych nezacinala od zacatku. Radeji bych reinstalvoala windows, jelikoz tu mam spousty veci a isntalvoala jsem vsechno mozne. A nedavno se m isem dostalo metrak viru z jednoho installeru. Dala jsem sice obnoveni a vyslo to az na po treti ale porad to neni ono. Mam tu dost veci a blbosti a rekla bych, ze kdyz se to vsechno vycisti, muzu zacit od znova a stema spravnyma vecma aniz by se mi tam pletly softwary ktery mi asi delaji v PC bordel. Takze to hezky jedno po druhym nainstaluju a budu zkouset doinstalovavat co bude ptoreba. A vsechny ty nejruznejsi mozny ovladace na buh vi co uz mam v pc tam nebudou. |
---|---|
28.01.2017 11:59 příspěvků:73 | Zmeny hardwaru mi nic nenaslo jen to probliklo. |
---|---|
28.01.2017 12:00 příspěvků:4 972 | V tom případě má reinstalace smysl, ale je to dost práce. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 12:03 příspěvků:4 972 | Savy her můžeš dát třeba na Disk Google. Bezplatně je tam až 17GB místa. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 12:04 příspěvků:2 090 | Pořád s tou reinstalací nesouhlasím. Skoč si na PC-help a nech si PC vyčistit v sekci Hi Jack This. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.01.2017 12:07 příspěvků:73 | Ne dekuju nechci aby mi nekdo pres wiever lezl do PC i kdyz tu nema mzadne statni tajemstvi. Reinstaluju to. Diky za vsechny rady a pak sem napisu jak to dopadlo. |
---|---|